LikeCity

Sosyal Medya Uygulamaları

Diğer uygulamalarımız

Tabiki sitemiz sadece facebook beğeni hilesi ile sınırlı değil, diğer uygulamalarımızada göz atın...

Hakkımızda

P
Sosyal Tech nedir ?

Sosyal Tech 2013 yılında açılmış olup, 2013 yılından bu yana tamamen ücretsiz hizmet veren ve vermeye devam eden facebook beğeni uygulamasıdır. RapidSSL 256bit güvenlik ile korunan sitemiz sayısız facebook hizmeti vermektedir.

H
Begenilerin gelmesi için ne yapmam gerek?

Beğenilerin gelebilmesi için Facebook takipçi ayarlarını açmanız, paylaşımınızı / gönderinizi herkese açık yapmanız gerekir. Bunun haricinde bir şey yapmanıza gerek yoktur.

C
Bu sitenin bana katkısı nedir?

Bir çok kişi hile olduğu için etkisi olmayacağını düşünüyor. Ama sistem bu şekilde işlemiyor. Sitemize günde binlerce kişi giriyor ve bu kişiler birbirleri ile etkileşime giriyor. Böylecelikle popülerliğiniz kendiliğinden artıyor.

Beğeniler Türk mü?

Çoğu kişinin tereddüt ettiği konu neredeyse "beğeniler Türk mü?" sorusu. Ama içiniz rahat olsun sitemiz tamamen Türk kullanıcılara hitap etmektedir. Ve beğenilerin tamamı Türk ve aktif kişilerdir.

U
Sistemdeki hizmetler detaylı

Durum begendirme, fotoğraf beğendirme, yorum beğendirme, sayfa durumu beğendirme, id beğendirme, sayfa beğendirme, takipçi kasma, emoji beğeni...

Etiket

facebook beğeni hilesi, beğeni hilesi, durum beğendirme, fotoğraf beğendirme, sayfa beğendirme, abone kasma, arkadaş kasma, takipçi kasma, facebook beğeni

Yorumlar