ПРО НАС

Основною діяльністю підприємства ТОВ «ДиканькаМлин» є виробництво борошна пшеничного, що є головною основою для виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних і кулінарних виробів.

У 2009 році поблизу підприємства ТОВ «Інверт», що випускає кондитерські вироби, розпочато будівництво борошномельного комплексу, насамперед для забезпечення вже існуючого кондитерського виробництва власною сировиною, а також для реалізації населенню та оптовим покупцям продукції власного виробництва. Для будівництва потужностей виробництва було обрано майданчик колишньої Диканської автоколони, яка на той час не працювала. У ході подальших робіт проведено повну реконструкцію будівель, які були частково придатні для подальшої експлуатації. Одночасно з цим зводилися нові виробничі і складські приміщення, адміністративний корпус, встановлено сучасне борошномельне обладнання турецького виробництва.

На даний час ТОВ «ДиканькаМлин» – сучасне, автоматизоване підприємство, яке працює у стабільному режимі та виготовляє високоякісну продукцію.

Досвідчена команда менеджерів проводить закупівлю зерна для подальшої переробки. Зерно для помолу заговляється тільки високоякісне, екологічно чисте та безпечне, що дозволяє отримувати продукцію з найкращими показниками. Кваліфікований персонал  на виробництві проводить повний цикл технохімічного та технологічного контролю від зберігання та очистки зерна до переробки та формування готової продукції за класифікацією з подальшим зберіганням та відвантаженням кінцевому споживачу.

В процесі виробництва ми враховуємо властивості різних класів зерна і завдяки цьому  формуємо якість пшеничного борошна. Складання кожної помольної партії проходить шляхом ретельного підбору і змішування в певних пропорціях різних класів зерна з різними природними властивостями, в результаті отримуємо борошно, яке за своїми технологічними та хлібопекарськими властивостями задовольняє потреби кінцевого споживача. 

Головна перевага нашої продукції є натуральність, біологічна цінність, якість та безпечність.

Менеджер завжди допоможе підібрати продукцію з необхідними параметрами, зробити замовлення, запропонує найбільш вигідні умови поставки, дасть відповідь на питання і забезпечить доставку продукції в необхідні терміни. Маючи свій автопарк відділ збуту підприємства завжди готовий здійснити доставку продукції у будь – який регіон України.

card
  • Оснащена необхідним обладнанням атестована лабораторія підприємства в цілодобовому режимі здійснює контроль на всіх стадіях виробництва.
card
  • Менеджер допоможе підібрати продукцію з необхідними параметрами, зробити замовлення, запропонує найбільш вигідні умови поставки, відповість на питання і забезпечить доставку продукції в необхідні терміни.
card
  • При оптовій закупівлі (об’єм понад 20 тонн) замовлення обслуговується за найнижчими цінами.
card
  • Менеджер продажів – Ліза050-405-89-89
  • Менеджер продажів – Олена050-403-89-89
  • Менеджер продажів – Світлана050-409-89-89
card
  • Торговий представник з експорту – Олександр+ 38-050-407-79-79 (Viber, WhatsApp)
  • E-mail: dikexport@gmail.com

Продукція ТМ «Диканське»

Товариство з обмеженою відповідальністю «ДиканькаМлин» пропонує продукцію під торговою маркою «Диканське», а саме: борошно пшеничне вищого, першого та другого сорту, крупу манну, висівки пшеничні.  Як виробник, ми дбаємо про Нашого споживача, при цьому постійно підіймаємо рівень якості, впроваджуємо найкращі світові розробки на кожному етапі виробництва.

Надаючи перевагу торговій марці «Диканське», Ви, Шановний Споживачу, отримуєте продукцію тільки найвищої якості.

Борошно пшеничне вищого сорту

Борошно пшеничне вищого сорту ТМ «Диканське» – натуральний продукт без хімічних добавок, користується попитом на…

Борошно пшеничне першого сорту

Борошно пшеничне першого сорту - це борошно тонкого помелу, колір білий або білий із жовтим…

Борошно пшеничне другого сорту

Другий сорт борошна пшеничного відрізняється більш кремовим кольором та допускається домішка подрібнених оболонок. Вироби з…

Манна крупа

Манна крупа торгової марки «Диканське» одна з найкращих серед всіх виробників України. Манна крупа –…

Висівки пшеничні

Висівки кормові пшеничні – це корисний кормовий продукт отриманий під час помелу пшениці. За характерними…

Закупівля зерна пшениці

 Для виробництва пшеничного борошна, манної крупи  і  висівок ТМ «Диканське» закуповує оптом пшеницю 1-6 класів на території України за вигідною для обох сторін договірною ціною, при цьому забезпечує прийом і розвантаження пшениці на території свого підприємства безпосередньо з транспорту постачальника. У тих же випадках, коли у постачальника відсутній необхідний для доставки зерна транспорт, підприємство ТОВ «ДиканькаМлин» забезпечить доставку пшениці власним автотранспортом. Завдяки цьому для наших постачальників створені відмінні умови взаємовигідної співпраці, що дозволяють виробникам пшениці отримувати додатковий прибуток від продажу своєї продукції, а нашому підприємству поставляти споживачам якісне борошно за кращою ціною. Наші постачальники зерна знають, що продати пшеницю оптом для ТОВ «ДиканькаМлин» вигідно та зручно.

 Показники якості зерна м’якої пшениці за групами та класами проводиться згідно чинного нормативного стандарту на пшеницю ДСТУ 3768: 2010 «Пшениця. Технічні умови ». За винятком:  

  • обмеження зерна пшениці пошкодженої клопом-черепашкою – до 2% (відсоткова знижка з ціни 1:1).
  • вологість не більше 13.5%,
  • смітна домішка не більше 1%.
# Зерно Клас Ціна грн. за тону.
1 Пшениця 1 А 1 5620 грн
2 Пшениця 2 А 2 5550 грн
3 Пшениця 3 А клейковина 22% 3 5450 грн
4 Пшениця 3 А клейковина 21% 3 5410 грн
5 Пшениця 3 А клейковина 20% 3 5370 грн
6 Пшениця 3 А клейковина 19% 3 5330 грн
7 Пшениця 3 А клейковина 18% 3 5280 грн
8 Пшениця 4 Б клейковина 17% 4 5230 грн
9 Пшениця 4 Б клейковина 16% 4 5180 грн

Звертатися за телефонами:
050 346-0-555 Володимир Григорович.
050 32-777-05 Євген Іванович.

Блог