Ξενοδοχείο Ερμιονίδα
Ξενοδοχείο Ερμιονίδα

Το Ξενοδοχείο Ερμιονίδα βρίσκεται στο γραφικό Κρανίδι Αργολίδας, στο κέντρο της όμορφης επαρχίας Ερμιονίδας. Το Κρανίδι είναι πολύ κοντά στο κοσμοπολίτικο Πόρτο-Χέλι καθώς επίσης στα παραθαλλάσια χωριά Ερμιόνη και Κοιλάδα. Τα γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού Σπέτσες και Ύδρα είναι επίσης εύκολα και γρήγορα προσβάσιμα από το ξενοδοχείο μας (20 λεπτά για Σπέτσες και 45 λεπτά για Ύδρα).

Το ξενοδοχείο μας πρόσφατα ανακαινισμένο αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλους που θέλουν να συνδυάσουν την κοντινή απόσταση από την θάλασσα (4 χλμ) και το εξαιρετικό κλίμα του Κρανιδίου που πραγματικά συμβάλει κατά πολύ στην ξεκούραση των επισκεπτών.

Η μέγιστη δυναμικότητα του Ξενοδοχείου είναι τα εβδομήντα άτομα τα οποία μπορούν να εξυπηρετηθούν στα 30 δωμάτια του. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τις βασικές ανέσεις (W.C. με ντουζ, μπαλκόνι, τηλέφωνο) καθώς επίσης air-condition και τηλεόραση. Οι επισκέπτες μας μπορούν καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας να χαλαρώσουν στο Café του καταλύματος δίπλα στον χώρο υποδοχής που σερβίρονται καφές, ποτά, και ελαφριά σνακς.

Υπάρχει επίσης αίθουσα πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας 70-80 ατόμων για την οργάνωση μίνι συνεδρίων, ομιλιών, παρουσιάσεων, κλπ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η άμεση πρόσβαση που έχει ο επισκέπτης από το ξενοδοχείο στο εμπορικό κέντρο της επαρχίας που βρίσκεται στο Κρανίδι καθιστά το Ερμιονίδα το πιο πρακτικό ξενοδοχείο της επαρχίας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους για εκείνους που επισκέπτονται την περιοχή για λόγους εργασίας.

Τους καλοκαιρινούς μήνες οργανώνονται ημερήσιες εκδρομές για Ύδρα, Σπέτσες, Ναύπλιο, Μονεμβάσια.

Πρόσβαση από Αθήνα:

  • - με αυτοκίνητο μέσω Επιδαύρου (180 χλμ.)
  • - με πλωτό μέσο για Πόρτο Χέλι (6 χλμ. από το ξενοδοχείο) ή για Ερμιόνη (8 χλμ. από το ξενοδοχείο)
  • - με ΚΤΕΛ, άμεση πρόσβαση από τον Κηφισσό στο ξενοδοχείο μας, στο οποίο λειτουργεί και πρακτορείο της "ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ" και μπορεί να τακτοποιήσει όλα τα ζητήματα που αφορούν το ταξίδι σας με το ΚΤΕΛ.

Χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου μας είναι η καθαριότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές του. Ανοιχτό 12 μήνες το χρόνο.


Κατεβάστε τις προσφορές μας για όλα τα εορταστικά τριήμερα και τις αργίες
(Οι προσφορές δεν ισχύουν για ολόκληρο τον μήνα Αύγουστο.)

Κατεβάστε τις προσφορές μας για όλο τον χρόνο