Κατηγορίες

Sex Shop Cyprus | Adult novelties store with 6778+ Pleasure Toys

VibratorsMale Sex ToysSexual AidsBondage GearWomen Sex ToysStrap OnsDildosPenis PumpsLife StyleAnal ToysCouples Sex ToysLingeriesBatchelors and Hens GiftsSpecial OffersLatest Arrivals


Βίντεο- Παρουσίαση του Sex Shop μας στη Λεμεσό

Πρόσφατα
Το μεγαλύτερο Sex Shop στήν Κύπρο τοσο σέ διαδυκτιακό επίπεδο όσο και σέ κατάστημα 200 τ.μ με σχεδων 6.000 ετοιμοπαράδοτα προιόντα.

Καλώς ήρθατε στο CyprusSexShop! To νούμερο ένα διαδικτυακό και οχι μονο, κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων στην Κύπρο και τώρα στην Ελλάδα, από το 2006. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα ερωτικών παιχνιδιών όπως δονητές, σαδομαζοχιστικών βοηθημάτων, φετίχ, χειροπέδες, αντρικά ομοιώματα, ντιλτος, λεσβιακά παιχνίδια, πρωκτικά παιχνίδια, μεγεθυντές πέους, ερωτικά λαδιά, ζελέ, σταγόνες, φυτικά χάπια η ταμπλέτες μεγέθυνσης πέους και σπρέι κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αυνανιστηρια τοσο για άντρες οσο και για γυναίκες. Ερωτικά και σέξι δώρα για μπατσελορς και χενς πάρτης. Ερωτικά ρούχα, κοστούμια, στολές, εσώρουχα, σέξι και ερωτικά καλτσόν. Εκτελούμε αποστολές καθημερινά αποστολες δεμάτων σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Ελλάδα και Κύπρο.

* Παρακαλώ σημειώστε ότι η εταιρία μας αντιτίθεται στην πώληση η καί προώθηση, μέ οποιοδήποτε τρόπο,  χημικών φαρμακευτικών παρασκευασμάτων υποβοήθησης αντρικής στύσης όπως π.χ Viagra, Ciallis και Καμαγκρα και γενικώς σε όλα τα φαρμακεύτικα, τα οποία παρέχονται απο φαρμακεία καί κατόπιν ιατρικής συνταγής.

Για περεταίρω και αναλυτικότερη πληροφόρηση που αφορούν στον τρόπο παράδοσης, πληρωμής κτλ, παρακαλώ επισκεφτείτε τιςΣυχνές Ερωτήσεις.

 


9 Σοβαροί Λόγοι να Ψωνίσεις από το CyprusSexShop!
  •   100% ΔΩΡΕΑΝ Παράδωση Αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 20€ γιά παραγγελίες εντός Κύπρου
  •   100% Διακριτική συσκευασία - Χωρίς περιγραφή περιεχομένου
  •   ΠΑΡΑΔΩΣΗ- εντός 24 ωρών για Παραγγελίες εντώς Κύπρου
  •   100% Δωρεάν Μπαταρίες για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές!
  •   Πληρωμή, αντικαταβολή / τοις μετρητής,  κατά την παράδωση, στο γραφείο της εταιρίας κούριερl.
  •   100% Ασφαλές & Διακριτικό σύστημα αγορών – SSL 256 bits από το Goddady!
  •    Δωρεάν Δωράκια έκπληξη για παραγγελίες άνω των 150 €
  •    Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα ερωτικών Βοηθημάτων στην Κύπρο – 5500 προϊόντα!
  •    Εμπειρία από το 2006, με χιλιάδες παραδώσεις στο ενεργητικό μας!
  •    Είστε τουρίστας και επισκέπτεστε την Κύπρο. Εμείς μπορούμε να σας παραδώσουμε στο ξενοδοχείο που διαμένετε, ανώνυμα και εχέμυθα. Τηλεφωνήστε στο 99 288845 και αφήστε τα υπόλοιπα κοντά μας!

 

Με την είσοδο σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε ότι είστε άνω των 18 ετών και ότι οι CyprusSexShop.com και ETET Trading CO LTD δεν είναι υπεύθυνοι για την επαλήθευση αυτών των πληροφοριών, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις, τη πολιτική απορρήτου και την αποποίηση ευθυνών μας εδώ. Πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε ή χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα μας και η χρήση οποιονδήποτε πληροφοριών γίνεται με δική σας ευθύνη. Είστε υπεύθυνοι για τυχόν χρήση των πληροφοριών και των προϊόντων σε αυτή την ιστοσελίδα, και υποχρεούστε να κρατήστε τους CyprusSexShop.com, ETET Trading CO LTD, όλα τα μέλη και συνεργάτες τους αβλαβείς σε οποιαδήποτε αίτηση αποζημίωσης ή οποιαδήποτε εκδήλωση. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη μας, παρακαλώ πηγαίνετε στο σύνδεσμο Επικοινωνία παραπάνω.