Kendinizi Koruyun

Hacker eğitim seti sayesinde, saldırı metodlarını öğrenerek olası saldırılara karşı tetikte olacak ve sizi karşı yapılacak olası bir siber saldırıda zarar görmeden kendinizi güvene alabileceksiniz. Kredi kartınızın bilgilerini almak isteyen bir hacker'ın nasıl bir teknik izlediğini bilmeniz, olası bir tehlike anında sizin daha akıllı hareket etmenizi sağlayacaktır.

Ailenizi Koruyun

Çocuklarınız ve hayatınızı paylaştığınız eşiniz sizden birşeyler saklıyor olabilir mi? Doğruları öğrenmek daha güzel bir gelecek için hakkınız... Hacker setiyle girdikleri siteleri, yazışmaları ve olası tehlikeli unsurları görebileceksiniz.

İşinizi Koruyun

Çalışanlarınız mesai saatinde neler yapıyor? Sizin için çok önemli evraklar başka birilerine servis ediliyor olabilir mi? Daha da önemlisi şirketinizde çalıştırdığınız bilişim uzmanlarına ne kadar güveniyorsunuz? Hacker eğitim setiyle birçok gerçeğe kendiniz ulaşabilirsiniz

Hacker eğitim setiyle gerçeklere çok daha yakın olacaksınız

Hacker Setiyle Sohbet Konuşmalarını Takip Et

Facebook, whatsApp, Skype
gibi canlı sohbet sağlayan
yazışmaları takip edebilirsiniz.

Kimlerle Konuşuyor Öğren

Hacker seti sayesinde, gmail ile senkronize
olan web yazışmalarını takip edebilir
hatta bağlı olduğu şebekeye ait
online şifresine ulaşabilirsiniz.

Mesajlarını Takip Et

Mesajların büyük oranı internet
üzerinden gerçekleştiği için her mesaj
sistemde bir kayıt bırakacaktır.

Ortam Dinlemesi Yapın

Erişim sağlanan bilgisayarlarda kamera ve
mikrofan mevcutsa, anlık ses kaydı ve
görüntü alınabilir.

Nerelerde Olduğunu Öğrenin

Facebook her giriş yapılan konumu kaydeder,
bu sayede giriş yapılan semt ve il otomatikman
kaydedilir, bu sayede giriş yapılan saat ve
konumları öğrenebilirsiniz.

Telefon Takibi

Akıllı telefonlar bilgisayarla entegreli olarak hareket eder,
hacker setiyle erişim sağlanan bilgisayara bağlı
her telefon takinbe alınabilir.

Şifrelere Erişim

Klavye ye basılan her tuşu sistem kaydeder,
bu sayede hangi siteye giriş için
hangi şifreler kullanıldı kolayca öğrenilebilir.

Hacker Setinin Avantajı

Temel düzeyden başlayarak ileri seviyeye kadar
anlatımın olması ve türkçe anlatması
işinizi kolaylaştıracaktır.

Bilmeniz Gerekenler

  • Hacker Seti Faydalı Olur Mu?

    Hacker eğitim setinin asıl amacı, hackerların saldırı metodlarını göstererek olası saldırı durumunda tedbirli olmanızı sağlamaktır. Bunların dışında ailenize karşı olası bir tehdit ve özel hayatınıza karşı yapılacak olan ihlallere öncesinden önlemler almanızı sağlamak için eğitimlerle sizi bilgilendirmeyi amaçlar

  • Hacker Olabilmem İçin Bu Set Yeterli Olur Mu?

    Bu seti ne amaçla kullanacağınız size bağlıdır,bizim bu şekilde bir seti satışa sunmamızın amacı insanları bilgilendirmektir. Hacker gibi düşünmeye, bir hacker'ın sahip olduğu bilgilere ulaşmak istiyorsanız daha da önemlisi hevesliyseniz bu set sizin için bulunmaz bir kaynak olacaktır. Fakat; televizyon izler gibi bu seti izler ve direk sonuca odaklanırsanız bu set sizin için fayda sağlamaz.

Bu Set Yasal Mı?


Hacker Eğitim Seti Sorun Teşkil Eder Mi?

Hacker eğitim seti herhangi bir proğram içermez, içeriğinde eğitim videoları vardır ve bu videolar eğitim amaçlıdır. İnsanların bu bilgileri kötüye kullanmaları tamamen kendi kararlarıdır ve bu durum sadece kişiyi ilgilendirir. Bu set tamamen yasaldır çünkü insanlara kötü niyetli kişilerin nasıl saldırdıklarını anlatmak ve bunun için ne gibi önlemler alacaklarını söylemek suç teşkil etmez. Bir babanın kendi çocuklarını takip etmek istemesi veya eşinden şüphelenen bir kişinin gerçeklere kolay ulaşabilmesi elbette suç değeri taşımaz. Bilinmesi gereken özel hayatı ihlal etmeyecek şekilde kullanılması gerekliliğidir.


Hacker Nasıl Olunur

Meslek Edinin


Siber Güvenlik Uzmanı Olabilirsiniz.

Hacker eğitim seti sayesinde öğrendiğiniz bilgileri mesleki tercihlerinizde de kullanabilirsiniz. Gelişen teknolojiyle birçok şirket güvenliklerini sağlamak için güvenlik uzmanları alıyor. Web sitelerine yapılacak herhangi bir saldırı öncesi güvenlikleri sağlamak ve olası açıkları kapatmak için siber güvenlik uzmanları gerekli alt yapıları hazırlayarak şirketleri önemli aksaklıklardan kurtarıyor. Kendinizi bu alanda geliştirmek için hacker seti sizin için bulunmaz bir kaynak olacaktır.

Beyaz Şapkalı Hacker Nedir?

Beyaz şapkalı hackerlar kötü niyet barındırmayan ve sistemlerin açıklarını bularak sistem sahiplerine uyarıda bulunan hackerlardır. Şirketler bu amaçla beyaz şapkalı hacker olarak bünyelerinde hacker çalıştırabilir. hack dersleri hacker dersleri hacker nasıl olunur hacker olmak site hackleme

payment methods
Kredi Kartınızla SSL Destekli Güvenli Ödeme İle Satın Alabilirsiniz
cheating

Ailenizi korumak istiyorsanız,ciddi
bir ilişkiniz varsa ve aptal yerine konmak istemiyorsanız

BiLMEYE
HAKKINIZ VAR

Hacker Eğitim Setiyle Gerçekleri Kendiniz Öğrenin

cheating