Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την αναζήτηση χορηγού για τη μετονομασία του "Camp Nou", με μίνιμουμ έσοδα ύψους 200.000.000 ευρώ για δεκαετές συμβόλαιο.
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πήρε στην αποστολή και θα δώσει αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό με τη Γαλατάσαράι (31/7, 20:00) στους Αλέφ, Λούκας Μπογέ κι Εσεκιέλ Πόνσε.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν ότι δεν ασχολούνται με κανέναν από τους τρεις παίκτες που απασχόλησαν το ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες, δηλαδή τους Σολδάνο, Αράο, Ζουνγκού.
 
Η Παγκόσμια Ένωση ποδοσφαιριστών επιπλήττει τις ομάδες - μεταξύ αυτών και τον ΠΑΟΚ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς - που χρησιμοποίησαν στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
 

24MEDIA NETWORK

Κουίζ: Σε ποιο νησί δεν πρέπει να (ξανα)πάς διακοπές

Σε γλιτώνουμε από την καλοκαιρινή απογοήτευση με μερικά κλικ.

Το διασημότερο εστιατόριο στον κόσμο παραλίγο να κλείσει

Η δύσκολη διαδρομή του Ιταλού chef και του ξακουστού 'Osteria Francescana'.

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΜΠΑ ΑΚΠΟΜ

Μένουν οι υπογραφές

Όλα βαίνουν καλώς στην περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ που ολοκλήρωσε τα ιατρικά και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Περνάει ιατρικά ο Ακπόμ

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσούμπα Ακπόμ, περνάει ιατρικές εξετάσεις. Μέχρι την Τρίτη το αργότερο θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ από την Άρσεναλ

ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

Άδειες παραμονής σε τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ με παρέμβαση Βασιλειάδη

Η ελληνική… γραφειοκρατία έθεσε σε κίνδυνο την παρουσία τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του Champions League.

ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΚΠΟΜ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Αναστασίου: "Έχει όλο το πακέτο για μια ομάδα κορυφής ο Ακπόμ"

Ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Τσούμπα Ακπόμ από το Βέλγιο ενώ τον ήθελε και στον Παναθηναϊκό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον 23χρονο επιθετικό.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Τόσκα: "Όλα καλά για μένα στην Ισπανία"

Ο Αλίν Τόσκα έθεσε ως προτεραιότητα του, την Μπέτις χαρακτηρίζοντας ως φήμες τα όσα λέγονται για συζητήσεις του με ΠΑΟΚ και Λάτσιο.

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Αυτή είναι η νέα εμφάνιση

Στα ράφια του Red Store και διαθέσιμη για τους φίλους του Ολυμπιακού είναι η βασική εμφάνιση της σεζόν 2018-2019. (photos)

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2014 ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Ο "ΤΟΡΟ"

"Ξανά στον Ολυμπιακό, έστω για ένα ματς"

Ο Βασίλης Τοροσίδης είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, από τη SuperBall στις 19 Ιανουαρίου του 2014, όταν έπαιζε στη Ρόμα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΦΟΡ

Γκερέρο: "Στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι οι εντυπώσεις"

Για τις δυσκολίες της δημιουργίας μιας νέας ομάδας, τα φιλικά προετοιμασίας και τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, μίλησε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν υπάρχει απόφαση για ΟΑΚΑ"

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πάρει απόφαση να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

ΣΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ

Σε πέντε δόσεις των 10.000 ευρώ η εξόφληση του Μαρίνου

Η ΕΠΟ έκανε γνωστή την απόφαση της για την αποπληρωμή της οφειλής του Παναθηναϊκού προς τον Στέργο Μαρίνο σε πέντε ισόποσες δόσεις των 10.000 ευρώ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ Η ΚΗΔΕΙΑ

"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια του Σπύρου Μήτση"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Σπύρου Μήτση ο οποίος είχε εργαστεί για χρόνια στο γραφείο τύπου των πράσινων.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 10.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρεκόρ πενταετίας

Ξεπέρασαν τις δέκα χιλιάδες τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, κάτι που αποτελεί ρεκόρ πενταετίας. Παράταση μέχρι τουλάχιστον το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Πολυθρόνα για… τέσσερις

Ο Ουζουνίδης το "ψάχνει" για τον εκλεκτό που θα πάρει την θέση του σέντερ φορ, στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της ΑΕΚ στις 8 Αυγούστου.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ούτε σήμερα η κλήρωση

Η Super League αποφάσισε την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου. Τα προβλήματα και οι λόγοι της αναβολής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ KAI EΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μπαταγιάννης: "Δεν είναι πιεστικές οι ημερομηνίες, αλλά προσπαθούμε για σέντρα στις 25 Αυγούστου"

Την πεποίθησή του πως θα βρεθεί λύση και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 25 Αυγούστου εξέφρασε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

"Σφήνα" της Βαλερένγκα για Ισράελσον

Η νορβηγική Βαλερένγκα μπήκε δυνατά στο "κόλπο" απόκτησης του 29χρονου Σουηδού μέσου, Έρικ Ισράελσον, και η περίπτωσή του έχει δυσκολέψει αρκετά για τον Πανιώνιο.

ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ 53 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ

Την Κυριακή 26 Αυγούστου τα πρώτα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος

Όπως έκανε γνωστό την Δευτέρα η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση την Δευτέρα 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος και τα πρώτα ματς θα γίνουν δεκατρείς μέρες αργότερα.

Η TELSTAR MECHTA ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

Με "μουντιαλική" μπάλα η Super League 2018/2019

Κλήρωση δεν έγινε, αλλά η Super League ενέκρινε την μπάλα με την οποία θα διεξάγονται οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας για τη νέα σεζόν (2018/2019). Είναι η Telstar Mechta, η οποία αποκαλύφθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

"ΣΕΝΤΡΑ" ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Πρώτο Δ.Σ στη Football League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος

Η Football League συνεδριάζει για πρώτη φορά, την Τετάρτη 1 Αυγούστου, με όλα τα νέα μέλη (Κέρκυρα, Πλατανιάς, Βόλος, Ηρακλής, Ηρόδοτος, Αήττητος) με αντικείμενο την προκήρυξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Σορούρ: "Θέλω να πάρω τον Ηρακλή και να φέρω τον Μίντο να αναλάβει!"

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Καρίμ Σορούρ θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Ηρακλή και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα πλάνα του.

"ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Στην Ελλάδα ο Τσόρι Ντομίνγκες

Ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν χάνει την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ελλάδα και την Κυριακή (29/7) ήταν στην Βάρη, όπου διασκέδασε παίζοντας paintball.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΠΑΓΗ" ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΑ

Μανωλάς: "Ποιος είναι ο Μάλκομ; Δεν τον γνωρίζω"

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, υποστήριξε ότι δεν θα χαιρετήσει τον Μάλκομ στο φιλικό των "τζαλορόσι" με την Μπαρτσελόνα (1/8, 05:05) για το ICC. (VIDEO).

178 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΤΑΛΟ!

Απίθανες ανατιμήσεις στα εισιτήρια της Serie A λόγω Ρονάλντο

Οι ιταλικοί σύλλογοι δράττονται της ευκαιρίας και αυξάνουν σε απίστευτα επίπεδα τις τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες με τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε τι έκανε η Πάρμα.

"ΘΕΤΙΚΟ" ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ

Δεν έπαιξε ο Μπουφόν, πρώτη νίκη η Παρί

Μετά τις ήττες από Μπάγερν κι Άρσεναλ, ήλθε η ώρα η Παρί να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για το ICC. Νίκησε 3-2 την Ατλέτικο στη Σιγκαπούρη, δεν αγωνίστηκε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ

Η άφιξη του Κριστιάνο στο προπονητικό της Γιουβέντους (VIDEO)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, Γιουβέντους, κι αρκετοί "μπιανκονέρι" οπαδοί τον περίμεναν στο προπονητικό κέντρο της "Γηραιάς Κυρίας". (VIDEO)

"ΟΧΙ" ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ο Σιμεόνε έφαγε "χυλόπιτα" για το γιο του!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήθελε στην Ατλέτικο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το γιο του (Χιοβάνι), αλλά η πρόταση των "κολτσονέρος" συνάντησε την αρνητική απάντηση της Φιορεντίνα.

ΤΟ TWEET ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Ο Αμπρίνες ξεσήκωσε κουβέντα για την απεργία των Καταλανών ταξιτζήδων

O Άλεξ Αμπρίνες θέλησε να "καρφώσει" τους οδηγούς ταξί της Βαρκελώνης για τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και τελικά ξεκίνησε μία διαμάχη στο διαδίκτυο.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο ΖΛΑΤΑΝ

Αρνήθηκε την πρόκληση για το All-Star Game του MLS ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θ' αγωνιστεί απέναντι στην πρώην του ομάδα, Γιουβέντους, καθώς αρνήθηκε την πρόσκληση του MLS - έπειτα από ψηφοφορία - για να συμμετέχει στους All-Star.

ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ... ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΞΤΡΕΜ

Φαβορί για Πούλισιτς η Τσέλσι

Σε αντικείμενο του πόθου εξελίσσεται ο Κρίστιαν Πούλισιτς, καθώς απεικονίζεται στο μεταγραφικό κάδρο top class συλλόγων της Ευρώπης, ωστόσο η Τσέλσι φαίνεται να κόβει πρώτη το νήμα της απόκτησής του 19χρονου winger.

Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΙ

Κλάιφερτ και Γιουνές διάλεξαν τον αριθμό 34 για να τιμήσουν τον Νουρί

Οι Τζάστιν Κλάιφερτ κι Αμίν Γιουνές πήραν τη φανέλα με τον αριθμό 34 στη Ρόμα και στη Νάπολι - αντίστοιχα - για να τιμήσουν τον πρώην συμπαίκτη τους στον Άγιαξ, Αμπντελχάκ Νουρί, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

"ΚΑΡΕ" ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΜΕΣΟΥ

Η Premier League στα πόδια του Ζοάο Μάριο

Αγγλικός "εμφύλιος" σε μεταγραφικό φόντο ενόψει, με τον Ζοάο Μάριο να έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα τεσσάρων συλλόγων του Νησιού.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΟΑΤΗ ΚΑΙ "ΜΕΡΕΝΧΕΣ"

Αμφίβολο το μέλλον του Κόβατσιτς στη Ρεάλ

Ο Ματέο Κόβατσιτς έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η "βασίλισσα" έχει άλλη γνώμη, καθώς επιθυμεί την παραμονή του Κροάτη χαφ στο ρόστερ.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΙΠΕΡ

Αρχηγός και φέτος ο Νόιερ στη Μπάγερν

Oh captain, my captain! Το περιβραχιόνιο της Μπάγερν Μονάχου θα έχει τυλιγμένο στο μπράτσο και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάνουελ Νόιερ.

ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΦΟΡ

"Πόρτα" από Παρί σε Γιουνάιτεντ για Μαρσιάλ

Η Γιουνάιτεντ επιχειρεί να... σπρώξει τον Αντονί Μαρσιάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο σύλλογος του Παρισιού δεν φέρεται διατεθειμένος να πλειοδοτήσει, ώστε να αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό.

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ

Ροντρίγκο: Ο μέσος της Ατλέτικο που δεν έχει τατουάζ και social media, αλλά σπουδάζει

Δεν έχει τατουάζ, δεν έχει λογαριασμό στα social media και σπουδάζει για να πάρει πτυχίο Πανεπιστημίου. Η Ατλέτικο τον αγόρασε 25 εκατ. ευρώ και έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Ισπανίας. Ο Ροντρίγκο δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής.

Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΣΤΑΡ

Νεϊμάρ: "Υπερβάλλω, αλλά υποφέρω"

Ο Νεϊμάρ μέσω διαφημιστικού μηνύματος πήρε θέση για τις υπερβολικές του αντιδράσεις μετά από μαρκαρίσματα. Παραδέχτηκε ότι πολλές φορές κάνει θέατρο, αλλά δικαιολόγησε τον εαυτό του. (VIDEO)

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΛΕΒΑ"

Κόβατς: "Ο Λεβαντόφσκι θα μείνει στην Μπάγερν"

Στην Μπάγερν Μονάχου και τη νέα σεζόν θα (παρα)μείνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως διαβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς.

ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 15 ΓΚΟΛ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡ

Χατ τρικ ο Ζλάταν, νίκη 4-3 για τους Γκάλαξι

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σημείωσε τρία γκολ στη νίκη (4-3) των Λος Άντζελες Γκάλαξι απέναντι στην Ορλάντι Σίτι. Έφτασε τα 15 γκολ σε 17 συμμετοχές ο Σουηδός στράικερ (VIDEO).

ΣΤΗ LA LIGA Ο "ΜΠΟΛΤ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ"

Η Ράγιο πήρε τον πιο ταχύ παίκτη στον κόσμο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Περουβιανού ακραίου, Λουίς Αντβίνκουλα, ο οποίος έγινε ο πιο ταχύς παίκτης του κόσμου όταν έκανε σπριντ με 36,15χλμ./ώρα. για να ανακόψει τον Αλάν Πουλίδο (video)!

ΖΗΤΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΦΕΤΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση πολίτη

Ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, Παναγιώτης Σταμάτης, κατέθεσε την πρώτη μήνυση πολίτη για την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Ζητάει, παράλληλα, να συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Τσίπρας στο Μάτι: Ανείπωτη θλίψη, μα και απέραντος σεβασμός

Τις πυρόπληκτες περιοχές στο Μάτι Αττικής επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Δευτέρας (30/7). Το VIDEO από την παρουσία του και το post που έκανε στo twitter ο πρωθυπουργός.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER

Τόμας σε οπαδό του Παναθηναϊκού: "Δες τα highlights μου"

Ο ΝτεΣον Τόμας απάντησε σε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξέφρασε διαδικτυακά μία απορία για εκείνον.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Πούστοβι

Το τελευταίο επεισόδιο της απόκτησης του Αρτέμ Πούστοβι από την Μπαρτσελόνα προβλήθηκε, καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν πως ο 26χρονος Ουκρανός σέντερ θα αγωνίζεται στην ομάδα τους ως το 2021.

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Πήρε ΝτεΣόν Τόμας ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο ΝτεΣόν Τόμας, με τους "πράσινους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του 27χρονου φόργουορντ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ TWITTER

Ραμόν Χάρις και επίσημα στον Άρη

Ο Άρης ανακοίνωσε μέσω twitter την απόκτηση του Ραμόν Χάρις, επιβεβαιώνοντας τον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος νωρίτερα είχε ανακοινώσει ο ίδιος την συμφωνία.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ

Οι 21 πιτσιρικάδες που ξεχώρισαν στα "παράθυρα" της FIBA

Η FIBA ξεχώρισε 21 νεαρούς παίκτες που έκαναν ένα... βήμα μπροστά κατά την διάρκεια της α' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ 95 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ έγινε... τρένο!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν να τιμήσουν στη Μόσχα τα 95 χρόνια ιστορίας της μπασκετικής ΤΣΣΚΑ, αφού έφτιαξαν ένα τρένο προς τιμήν της ομάδας!

ΕΝΑ ΦΛΕΡΤ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΗΚΕ ΣΕ... ΓΑΜΟ

Αθηναίου: "Φέτος ήταν το σωστό τάιμινγκ με τον ΠΑΟΚ"

Ο Γιάννης Αθηναίου παραδέχθηκε ότι αρκετές φορές στο παρελθόν βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, κάτι τελικά που συνέβη φέτος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Στην Ρεάλ ο Τρίσταν Βούκσεβιτς

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ.

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΙΔΙΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Χωρίς την Τζάκι Γέμελος στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Εθνική

Με ένα συγκινητικό post στον λογαριασμό της στο Facebook η Τζάκι Γέμελος ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας τον Σεπτέμβριο για προσωπικούς λόγους.

ΕΙΝΑΙ (ΠΑΡΑ) ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Μπαρτσελόνα: Μπάτζετ 37.3 εκατ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα την σεζόν 2018/19 θα είναι ίδιο με αυτό της σεζόν 2017/18, δηλαδή... 37.3 εκατ. ευρώ μαζί με τους φόρους!

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΩ TWITTER

Θαυμαστής του Mbappe ο Γιάννης

Με ένα post του twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι έπειτα από διάφορα VIDEO που παρακολούθησε έγινε πλέον υποστηρικτής του Kylian Mbappe!

ΤΟ HOUSTON ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Rockets: Δεν φτάνει ο Carmelo

Η προσθήκη του Carmelo Anthony πρόσθεσε ποιότητα στο ρόστερ των Rockets. Οι απώλειες των Ariza και Mba a Moute όμως ενδέχεται να κατέβασαν επίπεδο την ομάδα.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ "ΤΙΜΟΝΙ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Ανδρεόπουλου από την Εθνική Ελλάδας

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, στήριξε ανοιχτά τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του από την Εθνική Ελλάδας.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες του Beach Handball

Η Εθνική ομάδα οι Beach Handball των γυναικών η οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη σπουδαία επιτυχία της. (VIDEO)

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ

Στον αέρα η συμμετοχή των αδερφών Βολικάκη στο ευρωπαϊκό

Η ελληνική αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας βρίσκεται στη Γλασκόβη, μόνο που οι αποσκευές και τα ποδήλατά τους έχουν ξεμείνει στο Μόναχο. Διαβάστε τις ακριβώς συνέβη.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 37 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Η Εθνική για το Ευρωπαϊκό στίβου

Με 37 αθλητές θα ταξιδέψει στο Βερολίνο η Εθνική ομάδα στίβου, ενόψει του της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών (7-12/8).

ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ρατσιστική επίθεση σε Ιταλίδα αθλήτρια του στίβου

Η Ιταλίδα πρωταθλήτρια στίβου, Νταίζη Οζάκουε, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι της.

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Ρότα για το Τόκιο οι ιστιοπλόοι

Στη μάχη της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι έτοιμοι να ριχτούν 19 Έλληνες ιστιοπλόοι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Άαρχους της Δανίας.

ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΑΣΚΟΒΗ

Ώρα ευρωπαϊκού για τις Εθνικές γυναικών-νεανίδων της ενόργανης

Οι Εθνικές ομάδες γυναικών και νεανίδων της ενόργανης γυμναστικής αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γλασκόβη (2-5/8).

ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ POIRIER

Έκανε "αεροπλάνο" τον Alvarez

Καταπληκτικός, σούπερ ήταν απέναντι στον πρώην lightweight πρωταθλητή Eddie Alvarez ο Dustin Poirier βγάζοντας τον ΤΚΟ στον δεύτερο γύρο.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

Karate Combat: Yπερθέαμα και ξύλο στο Ζάππειο Μέγαρο

Σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους που έχει φιλοξενηθεί μαχητικό event ποτέ στην Ελλάδα, το Karate Combat αποδείχτηκε ποιοτικό και μία από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχουν έρθει στην πατρίδα μας. (VIDEOS)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Έκανε το 3-0 ο "Johny" Μπιρμπίλης!

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Μπιρμπίλης, καθώς επικράτησε του αντιπάλου του Justin Blades που είχε ρεκόρ 3-1.

MUST READ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Chris Mullin: Όταν οι λευκοί μπορούν να πηδήξουν

Το Sport24.gr "γιορτάζει" τα 55 χρόνια του Chris Mullin, ο οποίος αποδεικνύει πως η θέληση, η πίστη στον εαυτό σου και η σκληρή προσπάθεια, σε συνδυασμό με τις αμέτρητες ώρες δουλειάς στο παρκέ μπορούν να σε οδηγήσουν στην κορυφή.

Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ SPORT24.GR

"Ο Ολυμπιακός δεν είναι πλέον το Νο1"

Ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησε στο Sport24.gr για τις μεταγραφές του που έφεραν χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ, τον Όλσεν, τον Σαββίδη και τη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντε...σουτέρ Τόμας

Ο ΝτεΣόν Τόμας ήρθε στον Παναθηναϊκό για να του προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό: Το καλό σουτ από την περιφέρεια. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που κάνει καλά ο 27χρονος.

ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Βόλτα στο Μοναστηράκι ο Γκερέρο (PHOTOS)

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μαθαίνει την Αθήνα. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο επιθετικός του Ολυμπιακού σε Ακρόπολη και Μοναστηράκι. (PHOTOS)

ΤΟ... ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ

Ζιλέ σε Κούτρη: "Έλα μ@λ@κ@, άλλαξε πουκάμισο"

Μια ανάρτηση του Λεονάρντο Κούτρη στο instagram πυροδότησε το... bullying του Γκιγιόμ Ζιλέ στον πρώην συμπαίκτη του.

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Οι διακοπές της Χίπε

Η Σάσκια Χίπε απολαμβάνει το καλοκαίρι στη χώρα μας και το εξωτερικό και φροντίζει να μοιράζεται τα μπάνια της μέσω instagram, προς τέρψιν των θαυμαστών της.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Γιαννούλης Λαρέντζακης βρέθηκαν με τους "LG Αθλητές του Αύριο" στη Σύρο

Το 3ο LG AegeanBall Festival στη Σύρο ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η LG ήταν παρούσα στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Να οργανωθούμε παιδιά!

Η γλυκιά προσμονή των διακοπών, δίνει τη θέση της στον ήλιο και τη θάλασσα. Από την προσμονή στην ξεγνοιασιά, όμως, μεσολαβεί το σημαντικότερο κομμάτι του καλοκαιρινού μας παζλ. Το ταξίδι... Το Sport24.gr σάς δίνει συμβουλές, που πρέπει να τηρήσετε πριν μπείτε στο αυτοκίνητο.

TO ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ "ΛΥΣΕΙ" ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Αυτό είναι το μοναδικό gadget που χρειάζεσαι στη ζωή σου

Το Sportwatch Garmin Fenix 5 Plus θα οργανώσει την καθημερινότητά σου και θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου.

ΕΠΙΑΣΕ "ΚΟΡΟΪΔΟ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΖΩΟ

Ο Μέσι "ζάλισε" στις ντρίμπλες τον σκύλο του (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι "τρέλανε" στις ντρίμπλες τον σκύλο του. Μάταιη η προσπάθεια του παιχνιδιάρικου ζώου να σταματήσει τον Αργεντινό. (VIDEO)

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΒΑ

Τρομερό VIDEO: Οι εμφανίσεις του NBA αν ήταν ποδοσφαιρικές!

Τις φανέλες των ομάδων που συμμετέχουν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ τις ξέρουμε. Έχετε σκεφτεί όμως πως θα έμοιαζαν σε ποδοσφαιρική μορφή; Δείτε το παρακάτω video.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ

VIDEO: Το remake του "Miami Vice" από την Μπάγερν Μονάχου!

Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να ξανακάνει τη δημοφιλή σειρά "Miami Vice" με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά δύο ποδοσφαιριστές της, τον Σάντρο Βάνγκερ και τον Ρενάτο Σάντσες.

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ VIDEO

Ο γιος του Ράικονεν τον μιμείται (VIDEO)

Ο Κίμι Ράικονεν ανέβηκε στο βάθρο του αγώνα της Ουγγαρίας, όμως εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο γιος του που έσπευσε να τον μιμηθεί.

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ

Τρομερό κάρφωμα από τον 13χρονο γιο του LeBron!

Ο γιος του LeBron James, Bronny Jr., έδειξε τις ικανότητές του κατά την διάρκεια της προθέρμανσης ενός αγώνα, πραγματοποιώντας ένα όμορφο κάρφωμα.

    ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

    Πρεμιέρα του ηλεκτρικού "θηρίου" Audi PB 18 e-tron

    Την Αμερική διάλεξε η Audi για να αποκαλύψει το πανίσχυρο ηλεκτρικό της μοντέλο, το πρωτότυπο Audi PB 18 e-tron.

    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ

    Η ποιότητα των οχημάτων του ομίλου BMW περνά από ακτίνες Χ

    Το νέο σύστημα ακτίνων X είναι εγκατεστημένο στο Πιλοτικό Εργοστάσιο του BMW Group στο Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας (FIZ) στο Μόναχο, εκεί όπου διασταυρώνεται η εξέλιξη με την παραγωγή.

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

    24MEDIA NETWORK

    Κουίζ: Σε ποιο νησί δεν πρέπει να (ξανα)πάς διακοπές

    Σε γλιτώνουμε από την καλοκαιρινή απογοήτευση με μερικά κλικ.

    Μια ιστορία για το τέλος του κόσμου στην Ελλάδα πάει για βραβείο

    Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

    Ο Massimo Bottura δεν είναι ο μάγειρας που έχεις συνηθίσει

    Η δύσκολη διαδρομή του Ιταλού chef και του ξακουστού 'Osteria Francescana'.

    To FUZETEA μας προτρέπει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για το παγωμένο τσάι. Και τα καταφέρνει!

    ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ T-SHIRTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    Εκπτώσεις που δεν χάνονται: -40% σε όλα τα footshirts!

    Νέα εποχή στα​ footshirts.com με 50 ολοκαίνουρια σχέδια, νέα εκτύπωση και τώρα και με εκπτώσεις -40% σε ό,τι επιλέξεις βάζοντας στο checkout τον κωδικό 'sales40'.