Regelmatig komt er een studio of kamer vrij in een landelijk gelegen luxe villa. Deze villa is gelegen in het buitengebied van Berlicum tegen de gemeentegrens van Vinkel vlakbij het natuurgebied Het Zeebroek. Rustige woonomgeving en zeer geschikt om een fikse wandeling of fietstocht te maken.



Er is momenteel GEEN woonruimte vrij

Hacked by HydraThalles - Algan saldırı kulübü 

Selam admin HydraThalles geldi. ^-^ 
I like the system.
Turkhackteam.org ZoRRoKiN 

De lichte, moderne studio's liggen aan de westkant van de villa en beschikken ieder over een eigen keukenruimte, doucheruimte en toilet.

De keuken is uitgerust met inductiekookplaat, magnetron, koelkast, afzuigkap, pannen, kookaccessoires, bestek en serviesgoed.

In de doucheruimte vindt u een keurige douchecel, wastafel en toilet. Verder is de studio uitgerust met een bed en logeerbed, een hang-/legkast, een bureau, fauteuil en stoel.

De kamers bevinden zich op de eerste verdieping van de woning en hebben een rustieke uitstraling. Net als de studio's zijn de kamers gemeubileerd met bed en logeerbed, bureau, hang-/legkast, fauteuil, stoel en bergmeubel. Voor gezamenlijk gebruik is er een badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en toilet.

Kamer/studio


Algemeen