Jedinstven i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu naših soba i apartmana, restoran–bara sa prijatnom atmosferom i velikim izborom hrane i pića.

Hotel Moderan izgled i vrhunska udobnost
Restoran Domaća i internacionalna kuhinja
Cafe Bar Savršeno su mjesto za opuštanje

Hotel Rekić

Divider Image
Hotel Rekić u Bihaću nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koja garantuje nezaboravno iskustvo. Svakim danom nastojimo da poboljšamo svoje usluge i uvodimo novitete za svoje stalne goste i one koji će to tek postati. Nalazimo se u neposrednoj blizini sredista grada, ali smo ipak zadrzali svoju privatnost za miran i ugodan boravak. Naš hotel se nalazi na sjecištu dva magistralna puta Sarajevo-Zagreb i Banja Luka-Zagreb.
Image
image image
Image
image image

Restoran Hotela Rekić

Divider Image
Chef Image
image image
Uživanje u raznovrsnoj ponudi jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge.

Nakon napornog dana, poslovnih obveza ili razgledavanja povijesne jezgre grada ili rijene Une, Hotel Rekić nudi mjesto za opuštanje i uživanje u tradicionalnim domaćim receptima. Hotelski restoran pruža usluge doručka, ali i cjelodnevnu ponudu tradicionalnih domaćih jela dok u hotelskom cafe baru gosti hotela mogu uživati uz šalicu izvrsne kave. Cafe bar i restoran imaju oko 60ak sjedećih mjesta te veliku terasu gdje gosti hotela i ostali posjetitelji mogu uživati uz besplatni Wi-Fi Internet.

Rezervacija

Vaš upit za rezervaciju smještaja i usluge Hotela Rekić možete poslati na Hacked by Mrb3hz4d , telefonski napraviti rezervaciju na Hacked by Mrb3hz4d ili ispuniti rezervacijski obrazac. Zahvaljujemo se na Vašem interesu. Vaš Hotel Rekić

Divider Image
Image
Image
Image
Restaurant branch

Novosti

Divider Image