‘Bilgin Anaokulu’ Çocuğunuz için Doğru Başlangıç

Farming Kindergarten – Çiftlik Anaokulu

Eğitim Hayatına İyi Bir Başlangıç Bilgin Anaokulu Bilgi + İlgi = BİLGİN

Bilgi ve ilgi ile eÄŸitim almanın keyfi farklıdır. Ne yaptığımızı biliyoruz ve sınırları aşıyoruz. Bilgin Anaokulu Antalya’ya farklı bir bakış açısı getiriyor. Uzmanlığımız ve profesyonelliÄŸimizle birlikte hep daha iyiye ilk adımı birlikte atıyoruz.

Bilgin Anaokulu

Antalya Bilgin Anaokulu olarak önceliğimiz çocuklarımızın gelişimlerini yakından takip ederek, doğal ortamda özgürce gelişmelerini sağlamaktır.

Bu nedenle fiziki koÅŸullarımızı belirledik ve sınırları zorluyoruz. 8 dönüm arazi içinde bulunan okulumuzun bahçesinde, 2,000,000 solucanımız bulunmaktadır. DoÄŸal gübremiz hazır. Ekip biçebileceÄŸimiz alanlarımız var ve burada kendi yemeklerimizi hazırlayacağız. Sütümüzü koyunlardan sağıp, yumurtalarımızı tavuklardan alacağız. Dahası mı…

Daha Fazlasını merak ediyorsanız Bilgin Anaokulumuza bekliyoruz.

Eklektik EÄŸitim Modeli

Eklektik Eğitim Modeli, Waldorf, Montessori, Reggio Emilia, Scamper, High Scope Eğitim modellerinin ülkemize uyarlanmış versiyonudur. Eklektik sistemin temel gereksinimlerini barındıran okulumuzda eğitim ortamlarının tasarımından bahçe tasarımımıza kadar her detaya önem verdik. Çocuklarımızın gelişimlerini ön plana alarak okul dönemine, her alanda başarılı bireyler hazırlayacağız.

Biliyoruz ki çocuklarımız için ne yapsak azdır. Okul öncesi eğitime bakışımız ve tecrübelerimiz doğrultusunda en iyisini oluşturduk.

Aktiviteler

Bilgin Anaokulunda yoğun aktivitelerimiz bulunmaktadır. Eğitim programımız sayesinde dil gelişimi, hareket gelişimi, Sosyal Gelişim ve Öz bakım becerilerini destekleyecek uygulamaları, Çoklu Zeka Kuramı aktiviteleriyle birleşiyor. Ortaya zengin bir etkinlik takvimi çıkıyor.

Maksimum sınıf kapasitemizi 15 üzerine çıkarmıyoruz. Her bir çocuğa daha fazla vakit ayırıyoruz ve eğitimi kalıcı hale getiriyoruz.

Organik Tarım

7 Dönüm bahçemizde Meyve ağaçlarından zeytin ağacına kadar her türlü meyve bulunmaktadır. Organik tarımı desteklemek amacıyla, solucan gübre evimizde seramız için ihtiyaç olan gübreyi Bilgin Akademi olarak kendimiz üretmekteyiz. Kendi seramızı oluşturduğumuz alanımızda kışlık yiyeceklerimizi çocuklarımızla birlikte yetiştireceğiz.

Çocuklarımızla birlikte tüm oyunlaştırılmış bahçe etkinliklerimizde doğaya ve tarıma saygılı çocuklar yetiştirmekteyiz.
Kümesimizden yumurta toplayarak, sütümüzü sağarak, koyunlarımız, ördeklerimiz ve tavşanlarımızla doğanın öğretmenliğiyle mutlu çocuklar için gerekli tüm koşulları sağlıyoruz.

Özgün Tasarım

 

Amacımız herkesin yaptığı işi yapmak değil herkesin yaptığı fakat farklılaştıramadığını ortaya çıkarmak. Bilgin Anaokulu olarak amacımız eğitim ortamlarını da farklılaştırmak, çalışanlarımızın, velilerimizin ve en değerlisi çocuklarımızın keyif aldıkları anaokulunu ortaya çıkarmak. Bu nedenle bir kez daha gelmek için bahane arayacağınız bir anaokulu oluşturduk. Beğeneceğinizi düşünüyoruz. Bir otel konforunda eğitim hiç te fena olmaz değil mi?

Her alanda kaliteden ödün vermeden hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Bilgi + Ä°lgi = Bilgin Anaokulu

Sizlerden Gelen Yorumlar

Okulumuz ve Sınıflarımız

Bilgin Anaokulu Antalya Döşemealtı’ bölgesine hizmet vermek için kurulmuÅŸtur. KuruluÅŸumuzun birinci amacı her alanda baÅŸarılı bir okul öncesi eÄŸitim hizmeti sunmaktır. GeleceÄŸimiz olan çocuklarımızın saÄŸlıklı eÄŸitim almaları gelecekte baÅŸarılı bireyler olmaları açısından son derece önemlidir.
Bu misyonla yola çıktığımız anaokulumuz, detaylarıyla tercih edilen anaokulu olacaktır.

Bilgin Anaokulu özel tasarım yapısıyla okula uyum sürecini minimuma indirmektedir. Kalite algımızı girişimizden sınıflarımıza kadar her alanda hissedeceğiniz bir ortam hazırladık.

İçeride sürekli müzik yayını ve anons sistemimiz bulunmaktadır. Bu sayede çocuklarımız daha sakin ve odaklanma problemi yaÅŸamayacaklardır. Yaptığımız her çalışmanın bir amacı var. Gelin birlikte inceleyelim…

3 YaÅŸ
Grup
12
Sınıf Kapasitesi

3 Yaş Sınıfı

3 yaÅŸ grubuna hizmet vermektedir.

48-72
Grup
12
Sınıf Kapasitesi

5 Yaş Sınıfı

5 YaÅŸ grubuna hizmet vermektedir.

24-48
Grup
12
Sınıf Kapasitesi

4 Yaş Sınıfı

4 yaÅŸ grubuna hizmet vermektedir.

0-72
Grup
18
Sınıf Kapasitesi

6 YaÅŸ Grubu

6 YaÅŸ grubuna hizmet vermektedir.

Okulumuzu Yakından Tanıyın

Blog Yazılarımız