Yavuz Tuna | Yavuz Tuna İnşaat - Seramik
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için her zaman, ilk günkü heyecanımız ile yılların deneyimini bir araya getiriyoruz.
yavuz tuna, seramik, samsun, boya, inşaat
15255
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15255,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
q

Ürünlerimiz

Yavuz Tuna Tanıtım Animasyonu

Seranit Grup

Zengin renk ve ebat seçeneği, trend belirleyen tasarımları ile dikkat çeken ürün portföyü ile projelerde öncelikli tercih edilen marka

Serra Seramik

Serra’nın her zevke uygun geniş ürün yelpazesi, seramik sektörünün yeni bir anlayışla şekillenmesine de fırsat sunuyor

Aquanit

Seranit Grup portföyündeki birçok tasarım alternatifi arasından seçim yapmaya olanak sağlayan Aquanit, banyolarda yer ve duvar için seçilen ürünlerle tasarım bütünlüğü oluşturur.

DAYANIKLI

% 100 teknik porselen karo şartlarında üretilir ve porselen karonun tüm teknik özelliklerine sahiptir. ISO 10545-4 standardına göre kırılma dayanımı ≥5000NW’un, eğilme dayanımı ise ≥ 50 N/mm2’nin üstündedir.

KAYMAZ

Aquanit porselen duş karosu yüzeye uygulanan özel sır sayesinde kaymaz mat bir yüzeye sahiptir. Duş karosu kaymazlık özelliği ile duş alanlarında güven sağlamaktadır.

ZENGİN RENK VE DESEN SEÇENEKLERİ

Aquanit porselen duş karosu, portföyünde yer alan düz renk seçeneklerinin yanında doğal taş, ahşap ve beton görünümlü desen alternatifleriyle de geniş bir kullanım alanına sahiptir.

KULLANIM ALANLARI

Yaşam alanları dışında hastane, otel, pansiyon, bakım evi, spor merkezi, plaj, spa, hamam, kaplıca gibi her türlü kapalı veya açık alanda duş zeminlerinde kullanılmaktadır.

KOT FARKSIZ UYGULAMA

Aquanit porselen duş karosu zeminde kullanılan karo ile kot farksız aynı hizada uygulanır. Aquanit’in kot farksız uygulanması banyolarda kesintisiz mekan hissi sağlar.

EBAT SEÇENEKLERİ

Dört farklı standart üretim ölçüsüne (80×80 cm – 90×90 cm – 80×120 cm – 90×135 cm) sahip olan Aquanit, aynı zamanda standart dışı özel ebatlarda mekana uygun olarak kesilebilmektedir.

q

Katalog

Kataloğumuzu online olarak aşağıdan görüntüleyebilirsiniz