A-Z Liste
Site Haritası
Kolay Erişim
Etkinlikler
Homecoming Run 2018
Her sene geleneksel olarak düzenlenen Homecoming Run, bu sene 29 Kasım tarihinde gerçekleşecektir. Homecoming Run 2018, 29 Kasım Perşembe günü, Saat 16.10'da Mini Golf Sahasının önünden başlayacak ve Spor Salonunun önünde son bulacaktır. Etkinliğine tüm İYTE'liler davetlidir.

Homecoming Run 2018
Atatürk Haftası 5. Geleneksel Satranç Turnuvası
Enstitümüz Satranç Topluluğu tarafından 17-18 Kasım 2018 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen "Atatürk Haftası 5. Geleneksel Satranç Turnuvası" İYTE kafeterya binasında gerçekleştirecektir.

Atatürk Haftası 5. Geleneksel Satranç Turnuvası
Sanayi 4.0 Sertifika Programı
İYTESEM, “Sanayide Dijital Dönüşüm – Sanayi 4.0” için nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde katkı sağlayacak sertifika programlarının ikinci dönemi 5 Kasım 2018'de başlıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen eğitimler İYTESEM’in 2012'den beri üstlendiği Ar-Ge, teknoloji, inovasyon yönetiminin yanı sıra proje yönetimi ve bilgi teknolojileri yönetimi alanlarında da verilecektir.

Sanayi 4.0 Sertifika Programı
Tüm Etkinlikler
Haberler
İYTE Öğrencisi Fellow Seçildi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Nurgül Tosun Fellow 2018 Programına katılmaya hak kazandı. Türkiye Girişimcilik Vakfı tarafından yapılan değerlendirmede 112 bin kişi arasından seçilen 40 Fellow’dan bir olma başarısı gösterdi.

İYTE Öğrencisi Fellow Seçildi
Nefes Koçluğu Federasyonu İYTE’deydi
2 Kasım 2018 Cuma günü İYTE Spor Merkezi Aynalı Salon’da Nefes Koçluğu Federasyonu tarafından, İYTE Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, İYTE öğrencilerine açık bir nefes çalışması düzenlendi. Federasyon Başkan Yardımcısı Funda Şimşek’in liderlik ettiği 10 gönüllü nefes koçu tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Şimşek’in sunumunun ardından, yatar düzende bir nefes seansı yapıldı.

Nefes Koçluğu Federasyonu İYTE’deydi
Yenilenebilir enerji paneli: SUST’INO ‘18
İYTE İnovasyon Topluluğu tarafından dördüncüsü düzenlenen “Sürdürülebilir ve Yenilenebilir Enerji Paneli SUST'INO” bu yıl 1 Kasım 2018 tarihinde Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. “Neden yenilenebilir enerji?” sorusuna yanıt aranan etkinlik, ilgili sektördeki önemli firmaların üst düzey temsilcilerinden geleceğin mühendis ve bilim insanı adaylarına tecrübe ve tavsiyelerin aktarıldığı bir platform oldu.

Yenilenebilir enerji paneli: SUST’INO ‘18
Tüm Haberler
Duyurular
08.11.2018 | Genel
Enstitümüz İç Kontrol Sistemi Hizmet Envanterleri
08.11.2018 | Genel
Enstitümüz İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Yayımlanmıştır
Tüm Duyurular
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Instagram
Rss
İYTE Mobile iPhone App Download


İhaleler
Tüm İhaleler
 
 
Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?