Sosyalpazar.org | Ucuz Takipçi Satın Al

Hakkımızda

Hakkımızda ufak bilgileri buradan alabilirsiniz.

Hızlı Destek Hizmeti

Dillere destan müşteri destek servisimize ise ayrı bir parantez açmak isteriz. Herkes bir hizmet satın aldığında, satışın öncesinde ve özellikle sonrasında satıcı firmadan destek beklemekte. Biz, SosyalPazar.org olarak sizlere satış öncesi ve satış sonrası, asla pişman olmayacağınız bir destek garantisi veriyoruz. 7/24 aktif SosyalPazar.org Destek ekibimizle, her türlü sorun ve görüşlerinizi 7/24 cevaplıyoruz. Üstelik tüm resmi tatil günleri de dahil hizmet veriyoruz.

Detaylı Bilgi

Güvenilirlik

Kuruluşumuzdan bu yana her daim en güvenilir hizmeti vermeye çalışmaktayız. Bilindiği üzere insanların iyi niyetini suistimal eden onlarca kuruluş türedi. Bunlardan farklı olarak her daim müşteri odaklı ve güvenli hizmet vermeyi ilke edindik. Gerçek anlamda taklitlerimizden sakınarak, bizi tercih ederseniz kalitenin farkını görebilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Güvenlik

Bizim için en önemli konuların başında ise Güvenlik gelmekte. SosyalPazar.Org üzerinden vereceğiniz tüm siparişleriniz SSL Sertifikası ve Güvenlikli altyapımız ile tamamen korunaklı gerçekleşmektedir. Bilgileriniz asla tarafımızda barındırılmamakta olup SosyalPazar.org üzerinden güvenle ve içiniz rahat bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Bulut Teknoloji

Türkiye’nin ilk resmi sosyal medya hizmetleri veren firması olarak tecrübemiz ile karşınızdayız. Türkiye’ye sosyal medya hizmetlerini kurumsal olarak getirdiğimiz için mutluluk duyuyoruz. SosyalPazar.org ile yapacağınız her çalışmada tecrübemizi sizlere hissettiririz. Müşteri ilişkilerine çok önem verir ve sizlere en kaliteli hizmeti sağlarız.

Detaylı Bilgi

Mutlu Müşteriler

Başlıca Fiyatlarımız

İnstagram Takipçi Satın al

Kişisel veya Kurumsal hesaplarınızı büyütmek tamamen sizin elinizde. %100 Güvenli işlem garantisi.

Hemen SATIN AL

Hemen SATIN AL

Hemen SATIN AL

Bu Süre Zarfında

10000+

Destek Hizmeti Verildi

15000+

Fazla Müşteri Mutlu Ayrıldı

75000+

Gönderim Altyapısı Oluşturuldu

10000+

Kahve Tüketildi

Sıkça Sorulan Sorular

video

TANITIM VİDEOMUZ

TIKLA İZLE

Müşteri Yorumları

İletişim Bilgilerimiz

Ofisimize gelip çayımızı içebilirsiniz. :)

SosyalPazar.Org
Sosyal Medya Hizmetleri
Adres: Maltepe Mah, Edirne Çırpıcı Yolu, Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Telefon
+90 551 391 65 78

Email:info [at] sosyalpazar.org

whatsapp1