Detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

Kayıt Bırakın, Sizi Arayalım

Sorularınız mı var?

AGR Sigorta’da temel prensibimiz öncelikle hizmet kalitesidir. AGR Sigorta sizlere hayatınızın en değerli şeyini yani zamanı kazandırır. Konusunda uzman ekibiyle müşteri ihtiyaçlarını doğru tespit edip, bünyesinde bulunan Türkiye’nin önde gelen sigorta firmaları arasında karşılaştırma yaparak tüm ihtiyaçlarınıza karşılık verecek ürünlerden bütçenize en uygun olanını belirleyerek sunar. Çünkü hedefimiz sizlere minumum zaman kaybı, maksimum kazanç sağlamaktır.

Sigorta günümüzde lüks değil, bir ihtiyaç ve mecburiyet haline gelmiştir. Yaşamın her alanında karşılaşılabilecek olası risklere karşı önlem almak ve küçük primlerle büyük risklerin ekonomik sorumluluklarını azaltmak için sigorta yaptırılmalı. Sigorta yolculuklarda ailenizi, tatildeyken evinizi, evinizde uyurken işyerinizi ve arabanızı korur. Bu anlamda geleceğinizin en büyük yatırımıdır. Sigorta ile en hayati sağlık sorunlarınızın bile daha rahat ve kolay bir şekilde üstesinden gelebilirsiniz. Dolayısı ile sigorta görünmeyen bir koruyucudur, güvencedir.

Kasko sigortası, kendi aracınıza gelen maddi zararları teminat altına almaktadır. Trafik sigortası ise, aracınızın üçüncü kişilere vereceği maddi ve bedeni zararları teminat altına alan ve yaptırılması zorunlu olan bir sigortadır.
Trafik sigortası, sadece üçüncü kişilere verilen zararları karşılamakta olup, kendi aracınızın hasarını ödemez. Bu durumda, kasko sigortası yaptırılması gerekmektedir.
Şirketler, teminatların geliştirilmesi amacıyla paket poliçeler de oluşturmaktadırlar. İşte bu kapsamda, kasko sigortaları ile birlikte İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası,  Ferdi Kaza Sigortası, Seyahat Araç Destek Sigortası  gibi teminatlarda ek poliçelerle verilmektedir.
Örneğin: Trafik sigortası manevi tazminat taleplerini karşılamazken, kasko sigortasına ek olarak Motorlu Kara Taşıtları İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası ile manevi tazminat talepleri ek sözleşme ile teminat altına alınabilir.
Sağlık sigortasında sigorta yaptıracak kişinin beyanı esas alınmaktadır. Bu yüzden talepte bulunan kişinin sigorta şirketini yanıltıcı beyanda bulunmaması gerekir. Yanıltıcı beyanda bulunulması ya da buna neden olacak şekilde sessiz kalması sigorta şirketine sözleşmeden cayma hakkı verecektir.
Sigorta yaptıracak kişi tarafından sigorta şirketi ile karşılıklı mutabakata vardıktan sonra kabul edilen poliçenin ücreti ödenir. Poliçede muafiyet, indirim veya ek prim uygulaması var ise bunun sigorta yaptıracak kişi tarafından detaylı bir şekilde bilinmesi gerekmektedir.
Poliçede sunulan teminatların kapsamının tam olarak öğrenilmesi böylece sigorta şirketinin ve sigortayı yaptıracak kişinin üzerlerine düşen yükümlülükleri öğrenmesi için poliçeyi ve eklerini okuması gerekmektedir.

Get a Free Quote Today!