ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

AMAZONIA

MOSQUITO REPELLENT& AFTER BITE STICK

Η Smile Cosmetics δημιούργησε μία νέα σειρά προστασίας από τα κουνούπια και τις σκνίπες. Την Amazonia! Η σειρά προστασίας αποτελείται από το εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα και το after bite stick. Το εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα είναι κατάλληλο και αποτελεσματικό ακόμα και στα τροπικά κλίματα. Είναι κατάλληλο για κουνούπια, σκνίπες και για μεγάλο πλήθος από είδη κουνουπιών, συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης. Η δράση του διαρκεί έως και 8 ώρες!

amazonia-bottles-2

ΣΕΙΡΑ AMAZONIA. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

MOSQUITO REPELLENT

AMAZONIA

Το AMAZONIA είναι ένα εντομοαπωθητικό προϊόν που απαλλάσσει από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών. Η σύνθεσή του αποτελείται από την εντομοαπωθητική δραστική ουσία ICARIDIN η οποία έχει αποδεδειγμένη εντομοαπωθητική αποτελεσματικότητα. Το προϊόν είναι κατάλληλο και αποτελεσματικό ακόμα και στα τροπικά κλίματα. Είναι κατάλληλο για κουνούπια, σκνίπες και για μεγάλο πλήθος από είδη κουνουπιών συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης . Η δράση του διαρκεί έως και 8 ώρες.

insect repellent
προστασια από κουνουπια

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ – ΣΚΝΙΠΕΣ

mosquito protection

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΙΓΡΗΣ

tick protection

ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ

amazonia εντομοαπωθητικο

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ

amazonia after bite

AFTER BITE STICK

AMAZONIA

Για τσιμπήματα από έντομα και τσούχτρες. Stick με αμμωνία.

Το AMAZONIA AFTER BITE, χάρη στα αντιερεθιστικά συστατικά του και την αμμωνία που περιέχει, ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα από τα τσιμπήματα και καταπραΰνει αποτελεσματικά τους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσουν τσούχτρες, μέλισσες, κουνούπια, σφήκες, τσουκνίδες.

mosquito repellent
amazonia εντομοαπωθητικό
SMILE – ΒΟΣΜΑΝΔΡΟΣ Δ. Α.Ε.

Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 38, ΔΑ 12Α, 57022 Σίνδος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ. 2310 680544, info@smilevos.gr