Barış Naşal

Youtuber

Barış Naşal

Merhaba ben Barış Naşal, 19 yaşındayım, Adana'da yaşıyorum. Video platformu olan YouTube'da paylaştığım belgesel tarzı videolar ile tanınıyorum.
Tabiki hayatımı sadece YouTube'dan kazanmıyorum. Grafik Tasarım ve Seslendirme hizmeti de veriyorum. Beni daha yakından tanımak istiyorsanız youtube ve instagram hesaplarımı takip edebilirsiniz. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

  • Adana
  • +90 535 374 4801
  • ondanbundanbilgi@gmail.com
  • www.barisnasal.com
Me

Mesleki becerilerim

İnternet üzerinden profesyonel olarak vermiş olduğum hizmetlerden müşterilerimin oylaması sonucu aşağıda yüzdelik istatistikler yer alıyor.

Grafik Tasarım 100%
Seslendirme 78%
Sosyal Medya Danışmanlığı 83%
Youtube Danışmanlığı 94%

SEO AYARLAMA HİZMETİ

Web siteniz, YouTube kanalınız, Blog sayfanız için profesyonel SEO hizmeti.

SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI

YouTube, İnstagram, Facebook, Whatsapp, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında yaşadığınız sorunlara çözüm buluyor ve yardımcı oluyoruz.

WEB SİTE TASARIMI

Web siteniz için profesyonel, kurumsal tasarım hizmeti sağlıyoruz.

İNTERNET REKLAMCILIĞI

İnternet üzerinden doğru yerde ve doğru zamanda az maliyet ile hızlı yükselişe geçebileceğiniz profesyonel reklam danışmanlığı ve hizmeti sağlıyoruz.

GRAFİK TASARIM

Firmanız veya şahsınıza profesyonel logo, afiş, icon, intro, video, fotoshop, kartvizit vs.. hizmeti.

TELİFSİZ STOK FOTOĞRAF, STOK VİDEO HİZMETİ

YouTube kanalınız ve Web siteniz için Full HD tam kalitede telifsiz stok fotoğraf ve stok video hizmeti.

0
GÜNCEL ÇALIŞTIĞIMIZ FİRMA
0
BİTEN PROJE
0
BEĞENİLEN HİZMET
0
MUTLU MÜŞTERİ
  • Kim bu Barış Naşal ?


    Kim bu Barış Naşal ?


    BARIŞ NAŞAL'IN HAYATI

    Merhaba ben Barış Naşal 7 Şubat 2002 yılında Adana'da doğdum.Şuan okuyor olduğunuz bu makaleyi yazdığım zaman henüz 18 yaşındaydım. İlk okulu mahalle mektebi olan Fevziye Çelik İlköğretim okulunda bitirdim. Liseyi ise Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi'de bulunan Erkan Teknik Meslek Lisesi yani şimdiki adı ile Teknoloji Koleji'nde Metal Teknolojisi Alanından Mezun olarak bitirdim. Şuanda grafiker olarak profesyonel kariyerime devam ediyorum..

     

    HER ŞEY NASIL BAŞLADI?

    Aslında her şey henüz 12 yaşımdayken Abimin ve kuzenimin bilgisayar üzerinden oynamış olduğu Metin2 adlı online savaş oyununu öğrenip oynamaya başladıktan sonra başladı. Oyun çok zordu ve yıllarca emek gerektiren bir sistemi vardı. Daha sonra oyun içerisinde kullanılabilen hileler olduğunu keşfettim. Oyunu bir süre hile ile oynadıktan sonra oyun içerisindeki hesabıma oyun yöneticileri ban (engel) attılar. Artık hesabıma giriş yapamıyordum ve yeniden emek etmek istemiyordum. Tam bu sırada içimde merak uyandıran bu hile programları benim araştırma yapmama yol açtı. Okuldan ve derslerden fırsat buldukça saatlerce, günlerce, haftalarca hiç yorulmadan araştırma yapmaya devam ediyordum ve öğrendiklerimi de deneme yanılma yöntemini uygulayarak test ediyordum. 15 yaşıma geldiğimde Kendimi bir anda dünyaca ünlü vatan sever bir Hacker grubunun içerisinde buldum. Henüz 15 yaşında teknolojik anlamda çok fazla bilgiye sahiptim. Bilgisayarım bozulduğunda tek başıma format atıp, yazılım & donanım tamiri yapabiliyordum. Çevremde bulunan herkesin Sanal ortamda benim için bir gizliliği yoktu.. Fakat yaşım 16'yı gösterdiğinde Siber suça bulaşmamak için bazı şeylerden kendimi korumaya başladım. Benim için  artık eğlence bitmişti ve ileride yaşamımı sürdürebilmem için öğrendiğim becerilerden para kazanmam gerektiğini tam olarak kavramıştım. Bende 16 yaşıma kadar öğrenmiş olduğum tüm teknik ve becerilerimin üzerine bir fazla katarak zamanla uzmanlaştım. Yaşım 18'i gösterdiğinde Liseden yeni mezun olmuş, Araba ve Motosiklet ehliyetini almış, kendini geliştirmeye adamış bir gençtim. Ayrıca İnternet üzerinden yapmış olduğum profesyonel Grafik Tasarım ile para kazanıyor ve YouTube'da üretmiş olduğum belgesel tarzı sesli videolar sayesinde de 14.500 aboneye ulaşmış bulunuyordum.

    Yani kısacası benim hayatımı şuana kadar değiştiren tek şey "MERAK" olmuştur. Bir merak beni nereden, nerelere sürükledi. Eğer ben o oyundaki hile programlarının nasıl üretildiğini merak etmeseydim şuanki bilgi ve tecrübeye ulaşamazdım. Benim yaşıtlarım bilgisayar başında oyun oynayıp boş vakitlerinde kafelerde gezerken ben sürekli kendimi geliştirmeye adadım ve şuanda bulunduğum bu konumdan da son derece memnunum. Ee Atalar boşuna dememişler "Ne ekersen, onu biçersin." diye.

    Beni İnstagram'dan Takip Et!

    İnstagram adresime giderek beni arkadaş olarak ekleyebilir ve beraber iş ortaklığı yapabiliriz.

    Blogger tarafından desteklenmektedir.
    ADRES

    Adana

    E-POSTA

    ondanbundanbilgi@gmail.com

    1. TELEFON

    +90 535 374 4801

    2. TELEFON

    +90 544 771 4149