• SiNatura Narova tarım ilaçları
  • SiNatura Narova tarım ilaçları

HAKKIMIZDA

SiNatura / NAROVA TARIM

Kutikula tabakasının altında bulunan epidermal hücrelerde toplanır. Bitkiyi abiyotik ve biyotik strese karşı korur, hücre duvarında SiNatura’nın toplanması sayesinde bitkinin emici-delici böceklere karşı korunmasına katkı sağlar. Bitkiye zarar verecek böcekler kutikula tabakasının SiNatura ile kuvvetlenmesi sayesinde bitkiye zarar veremez.

Aynı zamanda bitkilerde fotosentez oranını büyük ölçüde artırması nedeniyle bitkinin kuru ağırlığının da artmasını sağlar. Bitki yapraklarının ışıktan yararlanmasını artırması sayesinde SiNatura uygulanan bitkilerin rengi daha parlak olur.

Detaylı Bilgi Al +(0322) 277 05 55

Firmamız, Köklü hamlelerle ve hızla kurumsallaşma faaliyetlerinde ülke ekonomisinin geleceğine ivme kazandıracak büyüklüğe ulaşması için 2015'ten beri teknolojik adımlarla hızla ilerlemetedir.

Türkiye'nin tarım ve gıda sektöründe büyüme ve kalkınma temel teşkil eden üretimlerinden biri olan Narova Tarım İlaçları ve Makine üretim kalitemizi sürekli arttırdıkça araştırma geliştirme bölümümüze büyük harcamalar yapmaya devam ettikçe kalitemizi de sürekli arttırıyoruz.

NAROVA TARIM WEB SİTESİ
SiNatura Narova tarım ilaçları
SiNatura Narova tarım ilaçları

1- BİTKİYİ ABİYOTİK ETKİLERE KARŞI KORUR

SiNatura Narova tarım ilaçları
Bitki yüzeyinde oluşturduğu 2,5- 3 Mikron kalınlığındaki polimer tabaka ile UV ışınlarının geçişini sınırlayarak bitkinin güneşin zararlı etkilerinden korunmasını sağlar.
SiNatura Narova tarım ilaçları
Hem bitki yüzeyinde oluşturduğu polimer tabaka hem de ürün içeriğindeki potasyumun epidermis altında oluşturduğu güçlü yapı sayesinde fazla ısı engellenir ve terleme kayıpları minimize edilir.
SiNatura Narova tarım ilaçları
Bitki yüzeyinde polimer tabaka izolasyon bariyeri etkisi yaratarak bitkiyi yüksek ve düşük sıcaklık stresinden korur.
SiNatura Narova tarım ilaçları
Kuraklık yada tuzluluk nedeniyle ortaya çıkan strese karşı bitkiye direnç kazandırır. SiNatura hücrenin duvarına dahil edildiğinden yapısal bir bariyer oluşturur, buda suyun stres sırasında hücreleri terk etmesini önler. Çift yönlü etki nedeniyle kuraklık stresine karşı koruma sağlamada salisilik asitten daha etkilidir.
SiNatura Narova tarım ilaçları
 

SİNATURA
KALINTI BIRAKMAZ - SU ve SICAK STRESİNDEN KORUR

 

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

ADRES

Adres

Fevzipaşa Mahallesi 48101 Sokak No:3/A Seyhan / ADANA / TURKEY

Telefon

+90 (322) 277 05 55

Email Address

info@narovatarim.com.tr

Çalışma Saatlerimiz

P.Tesi - C.Tesi 9:00 - 21:00