IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul
» IP Adresiniz ve IP Adres Baglantý Bilgileriniz
» IP Sorgulama » IP Adresi Nedir » Proxy Nedir » Domain Nedir » Engellenen Sitelere Eriþme » IP Reset ve Dns Temizliði
» Sitenize Ekleyin » IP Kameralar » Site IP Adresi Sorgula » IP Sorgulama » IP Numarasýndan Adres Bulma
Tarih:  29 Nisan 2021, Perþembe Saat: 01:59:45
IP Host: sw4.suleymanakyildiz.com.tr
Tarayýcý:Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/80.0.3987.149 Safari/537.36
IP Adresiniz: 185.50.68.225
Referans: http://www.ipsorgu.com/
IP Sorgulama:
Site IP Adresi Sorgulama:

IP Adresim Nedir?

Internet'te her bilgisayarýn bir IP (Internet Protokol) adresi vardýr. Bir IP adresi, noktalarla ayrýlan dört sayýdan oluþur; örneðin sizin ip adresiniz, '185.50.68.225' þeklindedir. Bir bilgisayarýn IP adresi varsa, Internet üzerindeki tüm bilgisayarlar bu adresi kolayca bulur. Yani bir sitenin IP adresini biliyorsanýz, Web tarayýcýnýza bu adresi yazarak da baðlanabilirsiniz. Ancak bu sayýlarý yani ip adresini akýlda tutmak zor olduðundan her bir IP adresine karþýlýk gelen alan adlarý verilmiþtir. Çoðu Internet Servis Saðlayýcýlarda bulunan özel sunucu bilgisayarlardan (Alan Adý Sunucularý - Domain Name Server - DNS) oluþan bir að, hangi alan adýnýn hangi IP adresine karþýlýk geldiði bilgisini tutar ve kullanýcýlarý doðru adreslere yönlendirir. Internet'te trafiðin iþlemesi bu IP adreslerine baðlýdýr. Böylece hiçbir karýþýklýk olmaz.

Siz de Internet'e baðlandýðýnýzda bilgisayarýnýza bir IP adresi atanýyor. Ancak çoðu kullanýcýnýn IP adresi dinamiktir, yani servis saðlayýcýnýzda o an boþ bulunan bir IP adresi atanýr. Bu yüzden her baðlantýda IP adresinizin son numarasý deðiþir. Bu nedenle ip adresiniz deðiþeceði için ip öðrenme için ip no bul sayfamýzdan kendinize ait ip adresini ip no sorgulama ile tekrar öðrenebilirsiniz.
IPSorgu.com sayfalarýnda ip numaram nedir, ip adresim nedir, ip adresi, ip numarasý ile haritalý adres tespiti gibi sorularýn yanýtýný bulabilirsiniz.

IP Sorgulama Nedir? Ýnternete baðlandýðýnýzda cihazýnýz için servis saðlayýcýnýz tarafýndan ip adresi atanýr, cihazýnýz bu IP (Internet Protokol) ile internete ulaþým saðlar. O an artýk size ait olan IP bilgisi sorgulandýðýnda ip numarasýna ait çeþitli adres, konum ve að bilgileri bulunabilmektedir. Ip sorgulama yapýlarak bu bilgilere ulaþýlabilir. Eðer sabit ip adresi kullanmýyorsanýz bu bilgiler devamlý deðiþecektir.

Designed By Erenet.info