Uşak Ats Tur Öğrenci Servisi
Anasayfa Hakkımızda Hizmetlerimiz Foto Galeri insan Kaynakları iletişim
 

   ATS TUR; 2002 yılında Uşak ilinde kurumsal olarak personel ve öğrenci servisi hizmeti vermek amacıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer KUÅžDEMiR tarafından kurulmuştur. Åžirketimiz uşak ilinde kısa bir sürede 45 araçlık araç filosu ile sektörün parlayan yıldızı haline gelmiş olup; Konusunda uzmanlaşmış güvenilir kadrosu ve sürekli yenilenen araç filosuyla personel, öğrenci ve diğer tüm ulaşım alanlarında kaliteli hizmet müşteri memnuniyeti ilkemizle yolumuza devam etmekteyiz.
   Öğrenci taşımacılığında görevli hostes ve şoförlerimize öğrenci taşımacılığı ilgili sürekli eğitimler vererek servis taşımacılığını daha da kaliteli hale getirip insana verdiğimiz önemi işimize de yansıtıyoruz.Servis araçlarımızda araç içi kamera , GPRS(Araç Takip Sistemi) , bulunmaktadır.Öğrencinizi istediğiniz her an internet sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.



Web Sitemiz Yenilendi
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına daha işlevsel ve aradığınız tüm bilgiye en hızlı ve en kolay şekilde ulaşabileceğiniz yeni bir web sitesi hazırladık. Yeni tasarlanan web sitemiz ile bizimle ilgili güncel bilgilere daha kolay ulaşabileceksiniz.


Araç Takip Sistemi

Araç Takip Sistemi Öğrenci servisi ve personel servisi hizmeti veren tüm araçlarımızda araç takip GPRS sistemi bulunmakta olup, öğrenci servislerimizde bulunan GPRS uygulaması ile velilerimiz, kendilerine verdiğimiz şifreler ile giriş yapıp servis araçımızın konumunu takip edebilirsiniz