Demir doğrama

Demir Kapı


METAL, AHŞAP FERFORJE VE KROM KİMDİR ?


BİZ UZUN YILLARDIR MİMARLAR, OTELLER VE TATİLKÖYLERİ İÇİN ÖZEL TASARIM METAL, AHŞAP, FERFORJE VE KROM DEKORASYON İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.


Metalleri Ahşapları müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillendiriyor ve hayallerindeki tasarımları gerçeğe dönüştürüyoruz.



Metal atölyesinde, konusunda uzman personelimiz ve metalin birleşmesi ile projelerinizi sonsuz bir tasarım özgürlüğü ile hayata geçiriyoruz.

Demir Masa


Demir doğrama işi esasen çok eski tarihten günümüze uzanan bir sanat olarak adlandırılabilir. Demir doğrama işi Ferforje ile benzerlik gösterir hatta çoğu zaman ferforje olarak da adlandırılır.

Demir el işçiliği veya modern makinelerde işlenmektedir. Standart şekilleri ya da özel tasarımları olan sağlam yapılı dekoratif ürünlerden oluşur.

Kullanım alanları olarak; dekoratif olarak çok sıklıkla kullanılır, dayanıklı yapısı sayesinde korkuluk olarak tercih edilebilir, standart veya özel yapım demir doğrama olarak ayrılır, Duvar, çit, merdiven, bank, kapı, yatak türünde bir çok alanlarda kullanılmaktadır.

Genç Çelik Demir Doğrama firması olarak, demir doğrama işlerinde öncelik olarak malzeme seçimine dikkat ederiz. Doğru ölçülendirme ve doğru imalat aşamalarından sonra montajı yapılarak müşteri memnuniyetini arttırmayı hedeflemekteyiz.

Demir Sandalya


D DOĞRAMA FİRMAMIZ OLARAK 2011 YILINDAN BERİ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERILERİMİZE İSTANBUL VE GENELİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ.



D DOĞRAMA FİRMASI OLARAK FERFORJE VE ÇELİK KONSTRÜKSİYON SEKTÖRÜ İÇERİSİNDE SÜREKLİ KENDİMİZİ YENİLEYEREK MÜŞTERİLERİMİZE HER ZAMAN DAHA KALİTELİ HİZMET VERME ÇABASI İÇİNDE OLUP MÜŞTERİ MEMNUNIYETİNİ DE ÖNEMSEMEKTEYİZ.





D DOĞRAMA OLARAK ÖNCÜL AMACIMIZ SEVEREK VE BÜYÜK BİR HEYECANLA YAPTIĞIMIZ İŞİMİZ İLE MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINA EN İYİ ŞEKİLDE CEVAP VERİP AYNI ZAMANDA MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAKTIR.





SEKTÖRÜNDE LİDER BİR FİRMA OLMAYI BENİMSEYEN FİRMAMIZ, FİRMALAR VE MÜŞTERİLERİNE YENİLİKÇİ, DÜRÜST, KALİTELİ HİZMET VERMEYİ İLKE EDİNMİŞTİR. FİRMAMIZIN BAŞARILI OLMASINDA EN BÜYÜK PAY SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE AİTTİR.!

Demir Yatak


Demir doğrama, çoğu zaman özenli bir el işçiliği ile yapılması sayesinde demirle yapılan bir sanat dalı gibi düşünülerek, demir işlemenin önem kazanmasını sağlamıştır. Fakat demirin kazandığı bu itibar, uygun fiyatlandırmanın önüne geçmemiştir. İşlenen demirin estetiği, fiyat ve uzun ömürlülüğün yanında bir artı olarak gelir. Yalnız bu özellikleri ile bitmeyen demir doğramanın tercih edilmesindeki birincil neden, özelleştirilebilir olmasıdır. Alanınız için özgün, kişisel tasarımlar ve ölçülerde işlenebilen demir, uygun tasarımları arayarak vaktinizi boşa harcamanızı engeller, size zaman kazandırır.

Portatifleşen Demir
Demir doğrama ağır ve taşınması zor parçalar yerine size rahat bir kullanım sağlar. Sıcak demir, istenilen şeklin verilebilmesini kolaylaştırmasından dolayı ihtiyaç duyduğunuz tasarımlardaki, birbirine monte edilebilen bireysel parçalar oluşturabilmenizi de sağlar. Bunun yanı sıra satın almış olduğunuz demir doğrama ürünlerin bir çoğu yine taşıma konusundaki rahatlığı ile size kolaylık sağlayacaktır.

Demir Dolap


METAL, AHŞAP FERFORJE VE KROM KİMDİR ?


BİZ UZUN YILLARDIR MİMARLAR, OTELLER VE TATİLKÖYLERİ İÇİN ÖZEL TASARIM METAL, AHŞAP, FERFORJE VE KROM DEKORASYON İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.


Metalleri Ahşapları müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillendiriyor ve hayallerindeki tasarımları gerçeğe dönüştürüyoruz.



Metal atölyesinde, konusunda uzman personelimiz ve metalin birleşmesi ile projelerinizi sonsuz bir tasarım özgürlüğü ile hayata geçiriyoruz.

, çoğu zaman özenli bir el işçiliği ile yapılması sayesinde demirle yapılan bir sanat dalı gibi düşünülerek, demir işlemenin önem kazanmasını sağlamıştır. Fakat demirin kazandığı bu itibar, uygun fiyatlandırmanın önüne geçmemiştir. İşlenen demirin estetiği, fiyat ve uzun ömürlülüğün yanında bir artı olarak gelir. Yalnız bu özellikleri ile bitmeyen nın tercih edilmesindeki birincil neden, özelleştirilebilir olmasıdır. Alanınız için özgün, kişisel tasarımlar ve ölçülerde işlenebilen demir, uygun tasarımları arayarak vaktinizi boşa harcamanızı engeller, size zaman kazandırır.

Portatifleşen Demir
ağır ve taşınması zor parçalar yerine size rahat bir kullanım sağlar. Sıcak demir, istenilen şeklin verilebilmesini kolaylaştırmasından dolayı ihtiyaç duyduğunuz tasarımlardaki, birbirine monte edilebilen bireysel parçalar oluşturabilmenizi de sağlar. Bunun yanı sıra satın almış olduğunuz ürünlerin bir çoğu yine taşıma konusundaki rahatlığı ile size kolaylık sağlayacaktır.

Hangi ismi kullanırsanız kullanın ferforjenin ya da demir doğramanın uygun fiyat ve kalite orantısı, hep aynı sağlam ürüne sahip olmanızı sağlayacaktır. Kendi alanlarınızda demir doğrama ürünlerininin kalite, estetik ve uygun fiyatlarından yararlanmak ve deneyimlemek için Ürünlerimiz sayfasını, kendi tasarımlarınız ya da fikirlerinizi ferforje ile gerçekleştirmek için özel tasarım sayfamızı inceleyebilir. Bizimle iletişime geçebilirsiniz.