720P
içerde 12. Bölüm izle 5 Aralık 2016
Dublaj

içerde 12. Bölüm izle 5 Aralık 2016

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi:

 Tür: içerde

 0

 0

içerde 12.Bölüm, içerde 12.Bölüm Full izle , içerde 12.Bölüm Tek Parça , içerde 12.Bölüm 28 Kasım 2016 izle , içerde izle , içerde Son Bölüm izle , içerde Final izle

içerde 12.Bölüm 5 Aralık 2016 Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 33iZLENME

 0FAVORi

 5.0iMDB

izle
720P
içerde 11.Bölüm
Dublaj

içerde 11.Bölüm

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi:

 Tür: içerde

 0

 0

içerde 11.Bölüm, içerde 11.Bölüm Full izle , içerde 11.Bölüm Tek Parça , içerde 11.Bölüm 28 Kasım 2016 izle , içerde izle , içerde Son Bölüm izle , içerde Final izle

içerde 11.Bölüm Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 26iZLENME

 0FAVORi

 5.0iMDB

izle
720P
Karanlıklar Ülkesi 5 Full izle Türkçe Dublaj
Fragman

Karanlıklar Ülkesi 5 Full izle Türkçe Dublaj

 Süre: Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Fantastik, Macera, Korku

 0

 0

Mitolojik tarih boyunca vampirler ve kurt adamlar (Lycanlar) birbirleri ile savaşmıştır. içlerinden yalnızca tek bir ırk hayatta kalana dek sürecek olan savaşın hikâyesi ilk olarak 2004 yılında beyaz perdeye aktarılmıştı. Orjinal adı Underwold olan film; Türkçe' ye Karanlıklar Ülkesi 5 Full izle olarak çevrilmiştir. Baş yapıtlar arasına girmiş olan bu film aksiyon, macera, gerilimin bol olduğu fantastik bir türdedir. Film ilk zamanlarından beri sinemaseverlerin favori filmleri arasına girmiştir. Haliyle projenin devam filmleri de gelmiş. ilk dört filmin ardından heyecanla beklenen serinin beşinci filmi Karanlıklar Ülkesi: Kan savaşları yeniden sinemaseverlerle buluştu.
 
Serinin ilk üç filmi ardından gelen Karanlıklar Ülkesi 4: Uyanış 2012 yılında çekilmişti. Bu bölümde kahramanımız Selene hapisten kurtulmayı başarır ve kendisini vampirlerin ve Lycanlar'ın varlığını keşfeden insanların yaşadığı farklı bir dünyada bulur. Karanlıklar Ülkesi 5 Full HD Böylece bu iki ölümsüz ırk arasındaki savaş yeniden başlamış olur. Serinin bu bölümünde daha da şiddetlenen bu ölümcül savaş karşılıklı olarak tarafların birbirini yok etme arzusuyla devam etmiştir. Maceranın dorukta bırakıldığı bu bölümün ardından filmin devamının gelmesi izleyiciler tarafından heyecanla beklenmişti. Bu amansız mücadelenin sonucunu merak edenler beşinci filmi de mutlaka izleyeceklerdir.
 
Anna Foerster'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Karanlıklar Ülkesi'nin beşinci filmi de başkarakter Selene' i yine soluksuz bir macera bekliyor. Bu kez Selene çifte saldırı altındadır. Hem kendisine ihanet eden Lycanlar hem de vampirler peşindedir. David ve babası Thomas Selene'nin tarafında yer alsa da bu büyük mücadeleyi bitirmek için Selene fedakârlık yapmak zorunda kalacaktır. Filmde Selene karakteriyle Kate Beckigsale yeniden karşımıza çıkarken, dördüncü filmde David karakterini canlandıran Theo James bu kez Kate Beckingsale ile başrolü paylaşmıştır. Tobias Menzies yeni Lycan lideri Marius rolünde yer alıyor. Vidar'ın kızı Lena rolünde ise Clementine Nicholson var. Ayrıca Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları filminin kadrosunda Bradley James, James Faulkner ve Charles Dance yer alıyor. Kurt adam ve vampir filmlerine farklı bir soluk getiren ve izleyenlerden tam not alan film mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında.
 

 

Karanlıklar Ülkesi Kan Savaşları Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 44iZLENME

 0FAVORi

 7.8iMDB

izle
720P
Cesur Ve Güzel 3.Bölüm Full izle 24 Kasim 2016
Dublaj

Cesur Ve Güzel 3.Bölüm Full izle 24 Kasim 2016

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi:

 Tür: Cesur Ve Güzel

 0

 0

Cesur Ve Güzel 3.Bölüm, Cesur Ve Güzel 3.Bölüm Full izle , Cesur Ve Güzel 3.Bölüm Tek Parça , Cesur Ve Güzel 3.Bölüm 24 Kasım 2016 izle , Cesur Ve Güzel izle , Cesur Ve Güzel Son Bölüm izle , Cesur Ve Güzel Final izle

Cesur Ve Güzel 3.Bölüm Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 25iZLENME

 0FAVORi

 5.0iMDB

izle
720P
Bana Git De izle 2016 Yerli Film Tek Parça HD
Fragman

Bana Git De izle 2016 Yerli Film Tek Parça HD

 Süre: 103 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Roman, Romantik, Dram

 0

 0

Beyaz Perde'nin gelecek vadeden yönetmenlerinden biri olan Handan Öztürk imzası taşıyan, Bana Git De filmi 25 Kasım'da Vizyona girdi. Bu film, yaşadığı hayattan bunalan, başka yerlere kaçmak isteyenlerin hikâyesini anlatıyor. Ünlü Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği filmde, seyirci görsel bir şölen yaşıyor. Çekimleri Mardin, Elazığ, Tunceli, Adıyaman ve istanbul’da gerçekleşen filmde, bölgenin kendine has doğası ve harika güzellikleri gözler önüne serilmiş. Ünlü Pop şarkıcısı Atiye ve tecrübeli oyuncu Tayanç Ayaydın'ın başrolleri paylaştığı, Bana Git De izle isimli filmde Seyyar Taner, Rıza Sönmez, Kaan Yılmaz, Birsel Dürülü, Umut Oğuz ve Kahtalı Hamido gibi, birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Bana Git De full izle çekimleri tam 1 yıl sürdü. Hande Öztürk filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenmiştir. Film için, birçok kişi hayatının belli dönemlerinde içinde inanılmaz bir gitme, uzaklaşma, gibi hisler yaşadığını ve bu filmin bu duygulara hitap ettiğini söyledi. Anadolu'nun birçok farklı mekânında çekilin filmde sürükleyici ve heyecan verici anlar yaşanırken, çekimlerin arka planında seyirciye adeta bir görsel şölen yaşatılmış. Film, müzikleri ve başrol oyuncusu şarkıcı Atiye'nin de şarkı söylemesi ile daha da izlenesi bir hal almış.Bana Git De filminin müzikleri Mehmet Erdem ve Özgür Akgül'e ait. Müzikleri ile de çok ilgi çeken film, adeta bir müzik ziyafeti veriyor.

Atiye'nin söylediği şarkıda filme renk katmış ve büyük beğeni almıştır. 19 -25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan 23. Uluslararası Adana Film Festivalinde Uzun Metraj Film dalında aday olacak ve yarışacaktır. Farklı konusu, güçlü oyuncu kadrosu, Anadolu'nun en güzel mekânlarında çekilen ve izleyici tarafından çok beğenileceği tahmin edilen filmin konusu şöyledir: Tayanç Ayaydın filmdeki adıyla Ali, varoluş problemleri yaşayan, bulunduğu çevreden sıkılan başarılı bir gitaristtir. Doğduğu topraklara gitme kararı alır ve yola çıkar. Atiye, yani filmdeki rolüyle Leyla ise ünlü bir şarkıcı olmak için Doğu'dan istanbul’a kaçmak isteyen genç ve güzel bir kızdır. iki gencin kaçış yolcukları bir noktada kesişir. Leyla çok yetenekli bir şarkıcıdır ve istanbul’a gitmek ister. Ali ise, tam tersi sorunlarını aşmak için istanbul’dan topraklarına dönmüştür. Leyla, Ali'yi etkilemiş ve birden ortadan kaybolmuştur. Artık Ali'nin arayışlarının içine Leyla'da eklenmiştir. Sürükleyici ve heyecan dolu hikaye başlamıştır.

Bana Git De Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 37iZLENME

 0FAVORi

 5.0iMDB

izle
720P
Çakallarla Dans 4 izle 2016 Yerli Komedi Filmi HD
Fragman

Çakallarla Dans 4 izle 2016 Yerli Komedi Filmi HD

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Komedi

 0

 0

Çakallarla Dans 4 izle 2016 Yerli Komedi Filmi HD

 
Yerli komedi filmleri arasında en çok sevilen filmlerinden biri olan Çakallarla Dans'ın merakla beklenen 4. serisi çok yakında izleyicisi ile buluşuyor. Kahkaha dolu sahneleri ile oldukça beğenilen ve gişe rekorları kıran ilk 3 filmden sonra çekimi tamamlanan Çakallarla Dans 4 izle  2 Aralık 2016 tarihinde vizyona girerek hayranları ile buluşuyor.
 
Sevenleri tarafından heyecanla beklenen filmin konusuna gelecek olursak; Dört kafadar arkadaş Servet, Hikmet, Necmi ve Gökhan paraları olmadığı ve maddi imkânsızlıklar yüzünden aynı evde yaşamaya başlamışlar ve zamanla bu durumdan iyice sıkılarak bu duruma bir çözüm aramak için arayış içine girmişlerdir. Kendilerini her zaman bir belanın içine sokup sorunlarla uğraşmakta oldukça usta olan 4 arkadaş bu sefer de bir harita bulup hazine avına çıkmaya hazırlanırlar. Nerede olduğu ve neyi gösterdiği belli olmayan bir haritayı tesadüfen bulan kahramanlarımız zengin olma hayali ile gömü peşinde koşup maceradan maceraya atlayacak ve sizi kahkahaya boğarak neşeli dakikalar yaşatacaklar.
 
Almanya'da ölen dayıoğlunun vasiyet olarak bıraktığı bu haritada hazine olduğuna kanaat getiren 4 arkadaş bir umudun peşinden koşarak Edirne'nin yolunu tutarlar. Bakalım gömü gerçekten var mıdır? Hayali olan zenginliğe bu sefer kavuşacaklar mı ve çakallık yapmadan hayallerindeki hayatı yaşamaya bu sefer ulaşabilecekler mi?
 
Bütün bu soruların cevabı vizyona girmesine çok kısa bir süre kala Çakallarla Dans 4 full izle olacak. Diğer serilerinde olduğu gibi bu serisinde de kahkahayı garanti eden Çakallarla Dans 4'de birbirinden eğlenceli ve komik karakterler ile komedi ve maceralarla dolu bir hikaye sizleri bekliyor.
 
Çakallarla Dans 4 Oyuncuları Kimlerdir?
Filmin başrollerinde serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yine ilker Ayrık, Timur Acar, Åževket Çoruh ve Murat Akkoyunlu yer alıyor. Sevilen filmin 4. serisine katılan oyuncuların arasında ise Hande Katipoğlu, Ceyhun Yılmaz, Hakan Bilgin, Didem Balçın ve Derya Åžensoy bulunuyor.
 
Senaryosunu Murat Åžeker ve Ali Tanrıverdi'nin üstlendiği filmin yapımcı koltuğunda ise Sugarworkz ve TAFF oturuyor.
 
Filmin çekimlerinin oldukça eğlenceli ve keyifli geçtiğini söyleyen oyuncular çekim boyunca çok keyifli zaman geçirdiklerini her fırsatta söylemekten geri kalmadılar.

 

Çakallarla Dans 4 Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 43iZLENME

 0FAVORi

 7.0iMDB

izle
720P
içerde 10. Bölüm Full izle 21 Kasim
Yerli

içerde 10. Bölüm Full izle 21 Kasim

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi:

 Tür: içerde

 0

 0

içerde 10. Bölüm Full izle 21 Kasım

 

Show Tv ekranlarından her Pazartesi yayınlanan içerde herkes tarafından Pazartesi akşamlarının beklenen dizilerinden oldu. Hiç aralıksız, her bölümü heycan dolu olan fenomen dizi içerde izle. Seyircisi tarafından ınternet üzerinden yüksek ilgi görüyor. Dizinin 9 bölümünde Sarp ile takasa giden Kebapçı Celal, Al yanak tarafından çevirilen oyundan habersizdi. Beklenen takas gerçekleşmeden önce Sarp akıllı bir plan ile Davutu önce peşine takıp sonra av iken avcı olarak ailesini Kebapçı Celal'ın elinden kurtardı.


Aynı takas ta sevdiği kız Meleği sanki zorla kaçırma süsü veren Sarp. Meleğin de kendi tarafına çekerek ailesini kurtardı. Ama bu olaydan sonra aniden Sarp'i almaya giderken ortadan kaldırılan Al yanak, Minik ve Davut ne olduğu anlamadan etrafları sarıldı ve bir anda kendilerini bir depoda buldular. içerde 10. Bölüm Full izle Bu işin arkasında kimsenin ummadığı biri vardı o kişi Kebapçı Celalın yerine göz diken kişi den başkası değildi.

Kendi de sanki işkence görüyomu gibi gösteren ama asıl amacı Kebapçı Celalın yerine oturmak isteyen Al yanak. Yaptığı plan ile bütün herşeyi Sarp'in üstüne yıkıp kendi aradan sıyrılacaktı ama hesaba katmadığı bir şey vardı o akşam Mestan ile boğuşurken bi anda kendini parkta baygın bulan Sarp cebindeki yazılan "Kaç" notundan yola çıkarak. Bu notu yazanın Al Yanağın adamına ait olduğunu ve asıl bu işin arkasında Al yanağın olduğunu anlar. Çember gittikçe daralıyordu ve artık Al yanak bi hamle yapmalıydı. Yanına yerleştirdiği adam ile önce soğru ani kolladı ve zaman bulduğunda arabasına bomba koyarak ondan kurtulmayı planlayan Al Yanak. Adamı aracılı ile arabaya bombayı koydu ve Celal arabaya binmesinde hemen sonra büyü gürültü ile patlayan araç. Herkes'i bir anda şok etti. Heycan ile yeni bölümü bekleyen içerde hayranları içerde 10. Bölüm full izle 21 Kasım kesin izlemeli.

 

içerde 10. Bölüm Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 33iZLENME

 0FAVORi

 5.0iMDB

izle
720P
ikinci Åžans izle 2016 Yerli Film Tek Parça HD
Fragman

ikinci Åžans izle 2016 Yerli Film Tek Parça HD

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Roman, Komedi, Romantik

 0

 0

ikinci Åžans izle 2016 Yerli Film Tek Parça HD


Uzun metrajlı film 2016 yılında çekilmiş bir filmdir. Filmin senarist ve yönetmeni Özcan Deniz’dir. Birçok sinema filmine imza atan Özcan Deniz daha öncesinde de Nurgül Yeşilçay ile başrolünü paylaştığı filmlerde bulunmuştur. ikinci Åžans izle sinema filminin çekimleri istanbul’da gerçekleştirilmiştir. Hayatta herkesin ikinci bir şansı hak ettiği düşünülerek yazılmış filmdir. Bir saat on dokuz dakika sürecek olan film 18 Kasım Cumartesi günü vizyona girmiştir. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı aşkın filmi reyting rekorları kıracağa benziyor.
 Filmin içeriği Nedir?
Yasemin karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay ve Cemal karakterine can veren Özcan Deniz’in başrollerini oynadığı film iki zıt karakter arasında geçmektedir. Matematik öğretmeni Yasemin ile et yemekleri üzerine kurduğu restoran sahibi aynı zamanda Gurme olan Cemal’in yolları kesişir ve hiç beklenmedik anda aşk başlar. Yasemin daha öncesinde yanlış bir evlilik yapmış ve bir kızı ile ortada kalmıştır.ikinci Åžans Full izle geçmişten gelen yaralarına merhem olmaya çalışan ve sağlam adımlarla ilerlemeye çalışan güzel bir annedir. Cemal ise oldukça sosyal ve eski hayatında bir takım sıkıntılar yaşamış ve bu geçmişinden kurtulmaya çalışan ve gamsız tavırlar sergileyen bir adamdır.
 
Cemal’in de bir oğlu vardır ve yıllarca annesi yanında kalmış büyüdüğü andan itibaren babasının yanına gelmiştir. Kendi oğlunu benimseyemeyen Cemal oğlunun kendine baba demesinden bile rahat olmaktadır. ikinci Åžans tek part Annesi oğlunun nasıl olduğunu sormak istediğinde de yetiştirmeyi beceremediğin oğlunu adam etmeye çalıştığından yakınmaktadır. Mahmut bunca vurdumduymaz tavırlardan rahatsız olarak artık onunla yaşamak istemediğini belirterek evden ayrılır. iki zıt karakterin tanışma aşaması biraz kavgalı olsa da aşk geliyorum demeden gelmiş ve iki zıt kutbu birleştirmiştir. Hüzünlü bir aşk hikayesi olan film de karakterini canlandırdıkları kişilerin hayatlarına bakıldığında ikinci bir şansı hak ettikleri gözlenmektedir. Eski hayatında olumsuz bir evlilik geçirmesi Yasemin’in Cemal’e karşı yaklaşımında son derece temkinli yaklaşmasını anlatmaktadır. 
Filmin Diğer Oyuncuları Kimlerdir?
Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz yanı sıra Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu, Berrin Arısoy Akhasanoğlu, Fulya Åžirin, Anıl Altınöz, Aybike Turan, Duygu Çelebi ve Füsun Erbulak gibi ünlü oyuncular da film de rol almaktadır.

 

ikinci Åžans Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 40iZLENME

 0FAVORi

 4.4iMDB

izle
720P
Adam Mısın izle 2016 Yerli Komedi Filmi HD
Fragman

Adam Mısın izle 2016 Yerli Komedi Filmi HD

 Süre: 91 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Komedi

 0

 0

Adam Mısın izle 2016 Yerli Komedi Filmi HD


Beyaz TV’nin sevilen futbol programı olan Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı yapımları ile gündeme gelen moderatörlüğünü Ertem Åžener'in yaptığı yorumculuklarını ise eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaşlı eski yönetici Sinan Engin, Fenerbahçeli eski futbolcu Abdülkerim Durmaz ve gazeteci Rasim Ozan Kütahyalının yaptığı Adam Mısın izle ve futbol programları içerisinde en çok izlenenler listesinde üst sıralarda bulunan bu programın yorumcularının ortaya koymuş olduğu bu film yine bizleri futbol programını izlerken eğlendirdiği gibi filmde de aynı gaye ile karşımıza çıkıyor.
 
Filmin kadrosunda; Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar, Kadir Çöpdemir, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz, Nagehan Alçı, Ceyhun Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Film aynı zamanda da kötü adamlarla kötü görünümlü iyi adamların birbirini alt etme çabaları içerisinde kendi payına düşenleri almanın hangi yollardan geçtiğini gözler önüne sererek bizleri eğlendiriyor. Adam Mısın Full izle Yapılması gereken kusursuz bir plan ve doğru zamanda doğru yerde doğru kişilerle olması gerektiğini anlatan eğlenceli bir yapımdır. Yaklaşık 90 dakika olan bu eğlenceli filmde Serdar Ortaç da var. Özellikle de Rasim Ozan Kütahyalı gibi bir isim ve Serdar Ortaç gibi bir ismin böyle bir yapımda bir araya gelmesi de yine filmi ilginç ve eğlenceli kılan bir başka özellik. Filmin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapıyor.
 18 Kasım 2016 da vizyona giren bu filmin eğlendirmesinin yanı sıra kazandırması da yine beklenen bir diğer özellik olarak karşımıza çıkmakta. Filmi ilginç kılan bir başka özelliği ise hayatı boyunca futbol sektöründe boy göstermiş olan isimlerin böyle bir alanda nasıl bir performans sergilemiş olacağı şayet rollerinin hakkını vermişlerse bunu nasıl yaptıkları gibi birçok soru da yine akıllara gelerek bizleri şaşırtıyor. Adam Mısın HD izle Özellikle de Ahmet Çakar ve Sinan Engin'in performansları yine filmde bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Futbol konusu hakim olduğunda stresli olan bu iki isim beyaz perde de ise çok farklı bir duruş sergileyerek izleyenleri defalarca şaşırtmakta ve bir o kadar da güldürüp eğlendirmekteler.
 
Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı başrollerini değerli futbol yorumcularının paylaştığı bu yapım sizleri bekliyor.

 

Adam Mısın Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 33iZLENME

 0FAVORi

 5.2iMDB

izle
720P
Cesur Ve Güzel 2.Bölüm izle 17 Kasım 2016
Yerli

Cesur Ve Güzel 2.Bölüm izle 17 Kasım 2016

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Cesur Ve Güzel

 0

 0

Cesur Ve Güzel 2.Bölüm 17 Kasım Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 44iZLENME

 0FAVORi

 6.3iMDB

izle
720P
Sully izle 2016 Tek Parça Türkçe Dublaj
Altyazı

Sully izle 2016 Tek Parça Türkçe Dublaj

 Süre: 96 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Biyografi, Dram

 0

 0

Sully izle 2016 Tek Parça Türkçe Dublaj


9 Eylül 2016 tarihinde vizyona giren ve vizyona girer girmez de büyük bir ilgi ile karşılanan Sully izle filmi internet üzerinden de Türkçe dublaj, alt yazı ve HD izleme kalitesi ile seyircisi ile buluşuyor. Oldukça kaliteli bir yapım olan ve usta oyuncuların yer aldığı Sully – 2016 filmi ABD yapımı bir film olmakla birlikte Biyografi dram türünde bu sene vizyona giren en iddialı filmler arasında bulunmakta. IMDB puanı 8 olan filmi seyircisinden tam not alacağa benziyor. 
            1 saat 36 dakika süren filmin konusuna bakacak olursak şu şekilde bir film konusu karşımıza çıkmakta;Sully, deneyimli ve işinde de son derece profesyonel bir pilottur. Åžimdiye kadar sayısız seferler düzenlemiş ve hayatında hiçbir kaza geçirmemiştir. işine bağlı ve oldukça da idealisttir. Fakat 15 Ocak 2009 günü kullandığı yolcu uçağı arızalanır ve Sully de uçağı Hudson Nehri’ne indirmeyi başarır.
 
 Konusu Deneyimli pilot Sully 155 yolcusu bulunan uçağı düşme tehlikesinden kurtarmış ve başarılı bir şekilde Hudson Nehri’ne indirmiştir. Kamuoyu ve basın tarafından kahraman olarak ilan edilen ve son derece de yetenekli ve cesur bir pilot olarak halka duyurulan Sully’nin bazı yetkililer ile başı derttedir.
 
Çünkü uçağın arızalanmasında ve düşmesinde Sully’nin kusuru bulunduğunu iddia eden raporlar hazırlanmıştır. Bu raporlar Sully’nin tüm itibarını yerle bir edecek ve çok sevdiği mesleğinden uzaklaştırılmasına neden olacaktır. Sully Tek Parça filminin hikayesi Sulen Berger ve Jeffrey Zaslow’un Highest Duty isimli romanından uyarlanmıştır. Oldukça yüksek okuyucu kitlesine ulaşan bu kitap ise konusunu gerçek bir hikayeden almaktadır. 15 Ocak 2009 tarihinde pilot Chesley Sulley’in kaza sonucunda Hudson Nehri’ne indirdiği uçak kazasından esinlenilerek yazılan kitabın ardından şimdi de filmi ile seyirci karşısına çıkmakta. 
 Oyuncu Kadrosu Seyircisine oldukça kaliteli bir yapım sunacak olan Sully  filminin başrolünde ise efsanevi oyuncu Tom Hanks rol almaktadır. Sully Full izle filminin yönetmen koltuğunda ise Oscar ödülü bulunan yönetmen Clint Eastwood oturuyor.
 

Sully Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 90iZLENME

 0FAVORi

 7.8iMDB

izle
720P
Cesur Ve Güzel 1.Bölüm izle 10 Kasım 2016
Yerli

Cesur Ve Güzel 1.Bölüm izle 10 Kasım 2016

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Cesur Ve Güzel

 0

 0

Cesur Ve Güzel 1.Bölüm 10 Kasım Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 53iZLENME

 0FAVORi

 5.0iMDB

izle
720P
itirazım Var izle 2014 Yerli Film Tek Parça HD
Yerli

itirazım Var izle 2014 Yerli Film Tek Parça HD

 Süre: 114 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2014

 Tür: Komedi, Polisiye - Suç

 0

 0

 itirazım Var izle 2014 Yerli Film Tek Parça HD


Film 2014 yılında çevrilmiş bir komedi polisiye filmidir. Oyunculuğunu Serkan Keskin, Umut Kurt, Mustafa Kırantepe, Hazal Kaya, Erkan Kolçak Köstendil, Serdar Orçin, Özgür Çevik, Büşra Pekin, Güler Ökten, Tansu Biçer, Osman Sonant paylaşmışlardır. itirazım Var izle Filmin senaryo yazarı, yönetmen ve yapımcısı Onur Ünlü'dür. Film Karaköy, Üsküdar, Selimiye ve Hasköy civarlarında çekilmiştir ve 33. Uluslararası istanbul Film Festivali'nde en iyi yönetmen ve en iyi erkek oyuncu ödüllerini almıştır. 
            Bir camide imamlık yapan Selman Hoca eski bir boksördür. Zeynep adında üniversitede okuyan bir kızı vardır. Karısını kızı küçükken geçirdikleri bir trafik kazasında kaybetmiştir. Caminin kadrosuz müezzini Efrahim yurtta büyümüştür. Küçükken sokakta kalan Efrahim'i Ermeni bir kadın olan Ani evlatlık almıştır. Ama ermeni olduğu için devlet Efrahim'i ondan alıp kimsesiz çocuklar yurduna vermiştir. Efrahim Ani annesini unutmamıştır. imamın kızı olan Zeynep'i gizli gizli sevmektedir. itirazım Var Full izle Bir gün imam camide namaz kıldırırken iki el silah sesi duyulur. Aslında mahallenin hırdavatçısı olarak bilinen Salih Kalyoncu öldürülür. imam Selman Salih Kalyoncu'nun tefeci olduğunu öğrenince çok şaşırır. Efrahim hasta olan annesi için tefeciden borç almıştır. Selman hoca Efrahim'in borcunu ödeyebilmek için bankadan kredi çekmek için gittiğinde bankada hesabında yüklü bir miktarda para olduğunu öğrenir. Parayı da Salih Kalyoncu'nun yatırdığını öğrenince iyice şaşırır. Ve bu işleri öğrenmek için büyük bir araştırmaya girer.
 
            Kızı Zeynep bir gün babasını ev arkadaşıyla tanıştırmak istediğini söyler. Arkadaşının kız olduğunu düşünen imam Selman karşısında Gökhan'ı görünce çok kızar. Kızı da Gökhan'ı sevdiğini hatta aralarında imam nikahı bile yaptıklarını söyler. Selman Hoca kimsenin bilgisi dahilinde olmadığı için imam nikahının bir şey ifade etmediğini söyler.itirazım Var izle 2014 Yerli Film Kızıyla arası açılan Selman Hoca bir taraftan da araştırmalarına devam eder. Bu arada komiser de onu sıkıştırıp olayla ilgisi olup olmadığını soruşturmaktadır.
 
             Selman Hoca sokak çocukları arasında olan Süpermen, kızının arkadaşı Gökhan ve Efrahim'in aynı yurtta büyüyen iyi arkadaşlar olduklarını araştırma yaparken anlar. Bankada çalışan Nebahat, Avukat Bayram ve tefeci arasındaki ilişkileri de öğrenir. Ve katilin kim olduğunu anlar.

 

itirazım Var Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 34iZLENME

 0FAVORi

 8.3iMDB

izle
720P
Yüce Adalet izle 2016 Tek Parça Türkçe Dublaj
Altyazı

Yüce Adalet izle 2016 Tek Parça Türkçe Dublaj

 Süre: 93 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: Gerilim – Heyecan

 0

 0

 Yüce Adalet izle 2016 Tek Parça Türkçe Dublaj

               Yüce Adalet filmi, Amerikan yapımı olarak dram ve gerilim türleriyle vizyona gelmiş bir filmdir. 19 Ağustos 2016 tarihinde beyaz perdeye gelmiş olan filmin yönetmenliğini ise daha önceden Donmuş Irmak (Frozen River) filminde yönetmen ve senaryo yazarı olarak karşımıza çıkmış bir isim olan Courtney Hunt yapmıştır. Courtney Hunt, Donmuş Irmak filmiyle dikkatleri oldukça üzerine çekmiştir ve bu filmle Oscar'a aday gösterilmiş Amerikalı bir kadın yönetmendir. Yüce Adalet izle Her ne kadar sinema geçmişi çok uzun olmasa da, Courtney Hunt gerilim ve drama konulu filmlerde ne kadar üstün bir yönetmenlik kariyerine adım atmış olduğunu Yüce Adalet filmiyle bizlere bir kez daha göstermiş oluyor. The Whole Truth orijinal adıyla vizyona giren filmin yapımcılığını Anthony Bregman, Elon Dershowitz, Kevin Frakes gibi isimler üstlenmiştir. Filmin senaryo yazarı ise Nicholas Kazan'dır. Nicholas Kazan'ı daha önce Yeter (Enough), Matilda, Robot Adam (Bicentential Man), Talihin Dönüşü (Reversal of Fortune) gibi pek çok filmin senaryo yazarı olarak görmüştük. Film Lionsgate Premiere şirketinin yapımcılığıyla biz sinema severlerle buluşmuştur.
             Yüce Adalet Full izle - The Whole Truth - 2016 filminin başrolünde yer alan isim ünlü oyuncu Keanu Reeves'dir. Richard Ramsey karakterini canlandıran Keanu Reeves'e oyuncu kadrosunda Loretta rolünde Renee Zellweger, Janelle rolünde Gugu Mbatha-Raw, Mike Lassiter rolünde Gabriel Basso, Boone Lassiter rolünde James Belushi, Savcı rolünde Kenneth Choi, Trixie Westin rolünde Erica McDermott, Angela Moley rolünde Nicola Barre, Jack Legrand rolünde Christopher Berry, Arthur Westin rolünde Sean Bridgers gibi daha pek çok oyuncu eşlik etmiştir. 
               17 yaşında bir genç olan Mike Lassiter oldukça varlıklı bir iş adamı olan babası Boone Lassiter'i öldürme suçundan dolayı mahkemeye çıkarılmıştır. Mike Lassiter adlı bu gencin savunma avukatlığını ise Richard Ramsey üstlenecektir. Yüce Adalet hd izle Tüm kanıtlar cinayeti Mike'ın işlediğini göstermektedir ve Mike'da cinayeti kendisinin işlediğini doğrulamak dışında hiçbir şey söylememektedir. Mike'ın annesi Loretta ve diğer tanıkların bazı hareketlerinden şüphelenen Richard Ramsey, birlikte çalıştığı iş arkadaşı Janelle ile birlikte gerçeği gün yüzüne çıkarmaya ve Mike Lassiter'in suçsuzluğunu kanıtlamaya kararlıdır.
 

Yüce Adalet Filmi için yorum yazmayı unutmayın Film720pizle.com iyi Seyirler Diler

 33iZLENME

 0FAVORi

 6.0iMDB

izle
720P
içerde 9. Bölüm izle
Yerli

içerde 9. Bölüm izle

 Süre: 0 Dk.

 Vizyon Tarihi: 2016

 Tür: içerde

 0

 1

içerde 9. Bölüm izle

içerde 9. Bölüm

14 kasım pazartesi günü Show tv ekranlarından  yayınlanacak olan içerde 9. Bölüm izle tüm hayranlarını ekran başına toplacayak. Ay yapımın eseri olan dizi çok ünlü oyuncu kadrosundan oluşmakta. Mükkemmel şeneryosu ile herkesi içine çeken sürükleyici sahneleri herkesin soluk almadan izlemesine hatta bir dakika gözlerini televizyondan ayırmamalarına neden oluyor. internet üzerinden de büyük bir izleyici kitlesi yakalayan fenomen bir sizi haline gelen içerde 9. bölüm her gelecek bölümü adeta merak konusu oluyor. Kebapçı  Celalın, Sarp'in Yusuf müdür ile çalıştığını anladıktan sonra. Adamları ile bir oyun oynar ve Sarp'a zarf atar.Zarfı yiyen Sarp koşarak Yusuf müdürüne hemen giderek haber uçurmak ister ama işin kokusunu alan Mestan. Sarp'in peşine düşen Mestan, Sarpin köstebek olduğunu anlar. Artık onlar için Sarpi kaldırmaktan başka çare yoktur. Sarpi kebapçıya çağırıp şişleyerek yaşamına son vermek isteyen Mestan. içerde 9. Bölüm full izleBu amacına ulaşamadan kavgaya tutuşur ve bir anda bayılan Sarp kendini parkta bulur ve kebapçıya geri döndüğünde ise anlayamacağı şekilde Mestanı ölü ve ayaklarında tavana asılı bir şekilde bulurlar. Herkes bunu sarpin yaptığını düşünürken. Sarp'in bu olaylardan hiç haberi yoktu. içerde 9. Bölüm tek part izle Artık Kebapçı Celalı karşına alan Sarp. Açık bir hedef olmuştur. Mestanı öldürmediği halde öldürdü süsü verilen  Sarp kendini bu işten sıyırmak için  bütün herşeyi yapar. Ailesini daha güvenilir bir yere almak için Yusuf müdüründen yardım isteyen Sarp. Kendini bu işten sıyırmaya çalışırken Kebapçı Celal Mert'i kullanarak. Sar