Cum să proiectezi corect în REVIT ca să optimizezi timpul de proiectare și să câștigi mai mulți bani.

Învață să proiectezi în REVIT  cu ajutorul tehnologiei BIM și vei reduce timpul de proiectare cu 40 până la 60% .  

Abonează-te și  te voi ajuta GRATUIT să proiectezi primul tău proiect în REVIT.

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

În acest mini curs vei învăța
cum să proiectezi în BIM, pentru a optimiza timpul de proiectare.

Îmi aduc aminte perioada pe când lucram în AutoCad, unde la  proiectul unei simple vile se pierdeau săptămâni sau chiar și luni. Dar partea cea mai ,,veselă’’ era atunci când rămâneau două zile pentru a finisa proiectul și mă trezeam cu o surpriza de la client pentru a face careva modificări. 😬

Apoi urmau înjurături și câteva nopți nedormite, pentru a satisface dorințele clientului, pentru o mică modificare, trebuia sa modific aproape toate planșele, secțiuni, planuri ect. 

Ei uite, cu ajutorul REVIT-ului acest lucru se face în 5 minute și mai poți cere și bani suplimentari pentru modificări.😜  

Interesant nu? 😁

Datorită faptului că REVIT ne permite să proiectăm folosind tehnologia BIM, viteza de producție a documentației de proiect va crește semnificativ, iar apariția coliziunilor  care sunt de obicei detectate pe un șantier este redusă practic la zero. 

 

Ce primești concret dacă te abonezi?

Beneficiile obținute după finalizarea mini cursului

Marketing by

Despre Vasile Sîrbu

Numele meu este Vasile Sirbu, sunt un Arhitect din R.Moldova.  În anul 2012 am plecat în Italia, unde am recunoscut titlul profesional și la momentul dat activez ca Arhitect atât în Italia cât și în R.Moldova. 

Am început activitatea mea de proiectant în anul 2008 , pe atunci eram încă la facultate dar în paralel și lucram.

Pe parcursul anilor mei de experiență mereu am fost în căutarea soluțiilor de a optimiza timpul de proiectare, am încercat diferite programe de proiectare și am investit în cursuri de instruire personală foarte mulți bani și timp. Desigur cursurile și-au meritat investiția.

La moment lucrez în diferite programe de proiectare și nu numai.

Unele din ele sunt: Autodesk REVIT, AutoCad, Archicad, Vectorworks, Lumion, Adobe Photoshop și multe altele.

În Revit lucrez din anul 2012. De când am început să lucrez în REVIT am observat o creștere de clienți majoră. Acest lucru m-a motivat la provocări tot mai mari și mai mari.

 

Vreau să te ajut și pe tine cu informația care o dețin. Daca vrei să înveți să proiectezi în BIM și să reduci timpul de proiectare de câteva ori, aboneaza-te la acest minicurs GRATUIT și la final vei fi în stare să proiectezi primul tău proiect în REVIT.  

7 Motive pentru a alege REVIT

Abonează-te și  te voi ajuta GRATUIT să proiectezi primul tău proiect în REVIT.

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.