Ideal Proiect Architecture & Engineering

Bine ați venit la Ideal Proiect Architecture & Engineering , o companie românească construită asemenea unei familii în care atât angajații, cât și partenerii și clienții sunt prietenii noștri. Aici nu ne limităm doar să trasăm linii conform dorințelor clienților în concordanță cu normele tehnice existente, ne implicăm prin experiența noastră pentru a modela afaceri de succes.

English version

Compania a fost formată de doi specialiști ingineri în domeniul construcțiilor și încă din anul 2006 compania oferă servicii complexe în sectorul construcțiilor având clienți în toată România, acoperând domeniile construcțiilor civile(locuințe, spații comerciale, restaurante, hoteluri și pensiuni, construcții publice, clădiri administratice, clădiri de sănătate, clădiri de sport, ș.a.m.d.), industriale(spații de producție, spații pentru depozitare), agricole(silozuri, adăposturi pentru animale), drumuri și poduri, construcții edilitare(rețele de apă, rețele de canalizare, stații de tratare apă potabilă, stații de tratare ape uzate menajere) , hidrotehnice(rezervoare de apă) sau alte tipuri de construcții inginerești(ziduri de sprijin).

Echipa noastră integrată de specialiști, ce acoperă o gamă largă de domenii, poate asigura ajutorul în toate etapele de realizare a unei construcții, pornind de la stabilirea conceptului, planificarea investiției, proiectarea, avizare și autorizare, verificarea proiectării, urmărirea execuției lucrărilor, recepție, expertizare și urmărirea în timp.

Dezvoltăm proiecte rezidențiale proprii dar și pentru parteneri, concepem afaceri care au în centrul lor construcțiile. Am realizat investiții proprii, oferind locuințe pentru mai mult de 300 de familii. Am conceput împreună cu partenerii noștri dezvoltări rezidențiale în zona de Nord a Bucureștiului ce însumează peste 2.000 de locuințe cu o valoare a investițiilor ce depășește 200 de milioane de euro.

Avem aproximativ 10.000 de proiecte în care am fost implicați pe parcursul acestor ani, construcții cu o valoare cumulată de peste 1 miliard de euro.

Dispunem de o echipă complexă de arhitecți și ingineri , avem construită o echipă multidisciplinară. Avem specialiști proiectanți, diriginți de șantier, responsabili tehnici cu execuția, verificatori de proiecte și experți tehnici.