сайт-візитка, корпоративний сайт,
інтернет-магазин, SEO, адміністрування, редизайн
логотип корпоративний стиль поліграфічна продукція меню етикетка упаковки верстка
вивіски обємні букви касетони широкоформатний друк сітілайти білборди оренда площин виготовлення штендерів (спотикачів) таблички брендування
Білборди, сіті-лайти, бандмауери, пілони, стелли, консолі
візитки, листівки, буклети, каталоги, брошури, проспекти, плакати, календарі, цінники, етикетки, наклейки, фірмові бланки, блокноти, папки, презентери
поліетиленові пакети, паперові пакети, тубуси, коробки, презентери
чашки, кружки, ручки, запальнички
X-banner Roll-up стенди Pop-up стенди L-banner Буклетниці Промо-столи Press-wall Штендери Рамки для постерів Мобільні прапори Fold-up стенди
еко-ручки, пакети, сувеніри, календарі, еко-поліграфія

Створення сайтів

Чи замислювалися ви про те, що створення сайтів у Львові здатне зробити ваш бізнес більш успішним? Пора підвищити ефективність роботи , використовуючи можливості Інтернету. Тут є величезна аудиторія користувачів , які шукають інформацію. Їх потрібно зацікавити саме вашим бізнесом. В іншому випадку вони віддадуть перевагу вашим конкурентам. Щоб домогтися визнання в мережі , без якісного ресурсу не обійтися. У цьому випадку замовляють створення сайту у нас!

Tabe #3 content goes here!

Donec pulvinar neque sed semper lacinia. Curabitur lacinia ullamcorper nibh; quis imperdiet velit eleifend ac. Donec blandit mauris eget aliquet lacinia! Donec pulvinar massa interdum ri.

Tabe #4 content goes here!

Donec pulvinar neque sed semper lacinia. Curabitur lacinia ullamcorper nibh; quis imperdiet velit eleifend ac. Donec blandit mauris eget aliquet lacinia! Donec pulvinar massa interdum risus ornare mollis. In hac habitasse platea dictumst. Ut euismod tempus hendrerit. Morbi ut adipiscing nisi. Etiam rutrum sodales gravida! Aliquam tellus orci, iaculis vel.

Графічний дизайн

Графічний дизайн − це один із видів сьогочасного мистецтва, що полягає в створенні графічних об’єктів (в тому числі − веб-сайтів) через застосування різноманітних типів графіки. Це створення візуально-інформативної комунікації між графічним об’єктом та аудиторією. Первинним завданням графічного дизайну є привертання уваги, візуальне виокремлення інформації, продукції або компанії із загального потоку. Головна ідея графічного дизайну − поєднати естетичні принципи і функціональні завдання в одному виконанні. Основне завдання дизайнерів – гармонійно поєднати зміст і форму рекламного продукту, знайти оптимальний варіант оформлення сторінок веб-ресурсу для ефективного виконання, поставленого перед ним завдання. Сучасний графічний дизайн, який ми Вам пропонуємо: — Веб-дизайн — Дизайн логотипів — Фірмовий стиль — Дизайн календарів — Дизайн флаєрів — Дизайн постерів — Дизайн візиток — Дизайн реклами

Візуальна реклама

Задоволення від низької ціни триває набагато менше, ніж розчарування низькою якістю!

Візуальна реклама — це невід’ємний елемент сучасного життя. Вона є з однією домінант, засобів поширення інформації і являє собою складову частину тих груп соціальних інститутів, які активно впливають на різні сфери суспільного життя. До візуальної реклами відносять: вивіски фасадні, вивіски інтер’єрні, лайт-бокси, штендери (стрітлайни), касетони, стелли.

Реклама на транспорті

Реклама на транспорті — це зовнішня реклама, яка розміщується на бортах транспортних засобів і переміщається по місту. Це сучасний вид реклами, який користується популярність серед рекламодавців та привертає увагу споживачів. Реклама на транспорті у Львові сприяє створенню позитивного іміджу компанії, є ефективною в проведенні масштабних рекламних акцій з охоплення певного регіону чи міста. Крім того реклама на окремих автомобілях (забрендований власний транспорт) чи салонна реклама є інформативними для споживачів та збільшують продажі продукції та послуг. Всі види транспорту — це рекламні носії, які дозволяють проводити неординарні рекламні кампанії, створювати ефект “всюдисущості” Вашої реклами, оскільки вона буде в постійному русі. Потенційний покупець вибагливий і хоче отримувати якісний рекламний продукт, який не буде надто нав’язливим і при тому привертатиме увагу. Саме таке завдання виконує реклама на транспорті.

Нестандартні конструкції

Задоволення від низької ціни триває набагато менше, ніж розчарування низькою якістю!

Сувенірна продукція – це візитна картка вашої компанії для партнерів, співробітників і особливо конкурентів. Сувеніром стає будь-який предмет, на який нанесено логотип чи фірмовий знак вашої компанії. Сувенірна продукція сьогодні – це невід’ємна частина маркетингової стратегії будь-якої компанії. У перекладі з французької «souvenir» ― це подарунок на пам’ять. У рекламі це нагадування про вас і ваш бізнес. В конкурентній боротьбі ваш небанальний сувенір з фірмовим логотипом у клієнта може стати аргументом на вашу користь. Вручаючи своїм клієнтам і партнерам сувенір з вашим фірмовим знаком, ви не лише робите подарунок, але інформуєте його про себе. Чим цікавіший і незвичніший ваш сувенір – тим більше ймовірності, що запам’ятається як творча компанія, що підходить до справ в найменших деталях.

Поліграфія

Якісна поліграфія — це візитна картка фірми. Вона може носити як інформативний, так і рекламний характер. Однією із основних переваг рекламної поліграфії є її відносна дешевизна і достатньо велика інформативність, а також це хороше доповнення до рекламних кампаній в головних ЗМІ. Іншою перевагою рекламної поліграфії є тривалий час взаємодії з потенційним споживачем (ви можете зберігати необхідну для вас інформацію на листівці чи буклеті до тих пір, поки вона вам не стане в пригоді). Слід пам'ятати, що іміджева поліграфічна продукція (перекидні календарі, каталоги, плакати), подарована споживачу, здатна привернути увагу вторинної аудиторії (партнерів, знайомих, родини).

Упаковка

Якщо в радянський час упаковці не приділяли жодної уваги і максимум, що ми могли побачити на ній – назва продукту, то тепер вона бере на себе не тільки функцію обгортки і форми для зберігання, але і максимально інформує споживача про властивості вироби, укладеного в ній. Тобто, в даний час упаковка є плодом глибокої дизайнерської розробки, в якій враховується безліч факторів: Найменування продукту. Мінімальний обсяг, відповідний розміром і вагою виробу. Необхідна технічна інформація. Наявність спеціальних кодів, прийнятих за міжнародними нормами. Інформація про виробника.
Однак, виготовлення упаковки, що відповідає всім вище перерахованим умовам, є тільки початком творчого процесу. Її зовнішній вигляд повинен виділятися серед подібних. Але це не повинно відштовхувати споживача, а, навпаки, спонукати його придбати даний продукт. Для цього використовується безліч хитрощів. Найбільш відомими є переважні поєднання кольорів, які давно відомі. Так кращим по сприйняттю людським оком є синій колір на білому фоні, слідом стоїть чорний на жовтому, чорний на білому і так далі.

Сувенірна продукція

Сувенірна продукція – це візитна картка вашої компанії для партнерів, співробітників і особливо конкурентів. Сувеніром стає будь-який предмет, на який нанесено логотип чи фірмовий знак вашої компанії. Сувенірна продукція сьогодні – це невід’ємна частина маркетингової стратегії будь-якої компанії. У перекладі з французької «souvenir» ― це подарунок на пам’ять. У рекламі це нагадування про вас і ваш бізнес. В конкурентній боротьбі ваш небанальний сувенір з фірмовим логотипом у клієнта може стати аргументом на вашу користь. Вручаючи своїм клієнтам і партнерам сувенір з вашим фірмовим знаком, ви не лише робите подарунок, але інформуєте його про себе. Чим цікавіший і незвичніший ваш сувенір – тим більше ймовірності, що запам’ятається як творча компанія, що підходить до справ в найменших деталях.

POS-матеріали

POS-матеріали (від англійського Point of Sales) використовуються для розповсюдження у місцях продажу та оформлення рекламних акцій, виставок або презентацій. Як ефективний маркетинговий інструмент, продумані та красиво оформлені POS-матеріали приваблюють увагу покупців і сприяють просуванню бренду. Завдяки своїй привабливості та інформативності POS-матеріали здатні стимулювати купівлю безпосередньо в місцях продажу. Компанія ADIS надає послуги дизайну, друку та виготовлення найрізноманітніших видів POS-матеріалів, як от: Воблери Шелфтокери Стопери Цінники Упаковка Промостійки Рол-стенди Банери Хардпостери тощо. Наша команда дизайнерів готова запропонувати найкреативніші рішення для створення ефективних POS-матеріалів, а також будь-якої сувенірної продукції: ручок, нотатників, брелоків, магнітів, закладок та інших подарункових і нестандартних виробів.

Адіс – це досвідченна команда, націлена на досягнення високих результатів на благо наших клієнтів. Завдяки високому рівню кваліфікації , наше рекламне агентство може реалізувати найскладніші й масштабні рекламні проекти на всій території України . Рекламне агентство надає повний комплекс рекламних послуг: починаючи від розробки ідеї до втілення її в життя за допомогою різних видів реклами. Рекламне агентство «Адіс» працює в ритмі клієнтських потреб. Кваліфікований і нестандартний підхід до проекту будь-якої складності , прийнятні ціни , а головне індивідуальний підхід - запорука успіху , як агентства, так і розроблених нами проектів.

Поліграфічна, сувенірна та канцелярська продукція з екологічно-чистих матеріалів.

Ми пропонуємо Вам широкий вибір рекламної продукції виготовленої з екологічно чистих матеріалів (перероблений картон, войлок, дерево та ін.). Нижче ви можете ознайомитися з астортиментом еко-продукції яку ми пропонуємо. Для здійснення замовлення, уточнення ціни та наявності звертайтеся до нас за телефоном +38 067 522 15 15 або пишіть нам на поштову скриньку reklama@adis.lviv.ua, ми оперативно вирішимо ваші питання і допоможемо вам вибрати та придбати екологічно-чистий продукт для Вашої компанії та Ваших клієнтів!

Головна











 

HACKED BY FATTAH (Iranian team) • hard revenge

Bahman 12, this historical day is the beginning of the return of divine glory to Iran

Israel and its allies will soon be destroyed by the Muslims of the world...

Please Patch Your Website

CHANNEL TELEGRAM << CLICK THIS

#Iran | #ایران


Click on the background for music