De leukste moppen bij 1001 moppen

4 willekeurige moppen

Beloofd is beloofd

Beloofd is beloofd:
Na bijna een halve eeuw getrouwd te zijn, sterft de man, niet lang daarna komt ook zijn vrouw in de hemel. Zij ziet haar man, vliegt hem in de armen en roept: 'Liefste, wat een geluk hier jou te vinden !

De man kijkt verbijsterd op en zegt: 'Gooi nou geen roet in het eten, de afspraak was: 'Tot de dood ons scheidt!!!

Uitvaartverzekering

Gemiddeld: 6.3 (3 stemmen)
Categorie

Tweeling

Jan tegen zijn broer: "Gefeliciteerd met de geboorte van je tweeling, ze lijken erg veel op elkaar, vooral die ene."

Gemiddeld: 7.9 (12 stemmen)
Categorie

365 keer

Een man en zijn vrouw lopen op de veemarkt. Ze komen bij de stieren en bij de eerste stier staat een bord: "Deze stier heeft het afgelopen jaar 50 dekkingen gedaan." De vrouw zegt tegen haar man: "Daar kun jij nog wat van leren." Bij de volgende stier staat een bord: "Deze stier heeft het afgelopen jaar 65 dekkingen gedaan." De vrouw zegt: "Dat is meer dan 5x per maand, daar kun jij nog wat van leren.

"Bij een volgende stier staat een bord: "Deze stier heeft het afgelopen jaar 365 dekkingen gedaan." De mond van de vrouw valt open en ze zegt: "365x in één jaar! Daar kan jij nog wat van leren." Waarop haar man antwoordt: "Ga eens aan de eigenaar vragen of dat 365x met dezelfde koe was..?"

Gemiddeld: 9 (2 stemmen)
Categorie

Rijk

Jantje komt thuis en zegt tegen vader: pap later wil ik rijk worden. Dan wil ik een groot huis zonder badkamer en elf bedienden,veel eten natuurlijk.Geen badkamer? vraagt vader.Jantje:nee want ik wil stinkend rijk worden.

Gemiddeld: 8 (15 stemmen)
Categorie

Nog meer moppen lezen?

Als je op 1001moppen.be nog niet genoeg moppen vindt, dan kan je eens gaan kijken op Moppenbak.be voor nog meer van de beste moppen.

Lees je graag top 10 lijstjes, kijk dan zeker eens op detop10lijstjes.com, je vindt er bijvoorbeeld interessante feiten over Julius Caesar of leuke feiten over Elvis Presley.

Zoek je boeken om te lezen?

Op BesteKookBoeken.com vind je dan de beste kookboeken in allerlei lijsten zoals de beste vegetarische kookboeken en vegan kookboeken of bakboeken en kookboeken feesten. Nieuwe sites over koken zijn VegetarischeKookboeken.com met een idee voor een vegetarisch kookboek voor beginners. Elders heb je goede bakboeken of airfryer kookboeken.

Op BesteBoeken.be vind je een persoonlijke selectie van goede boeken zoals fantasy boeken.

Op Horrorboeken.com zal je dan uiteraard de beste horror boeken vinden.

Op BesteFantasyBoeken.com vind je lijsten met de beste fantasy boeken zoals de beste epische fantasy boeken en fantasy boeken 2023. Ben je meer in to science fiction dan ben je het best af op Sciencefictionboeken.com.

De beste kinderboeken vind je op BesteKinderBoeken.com met een lijst met kinderboeken herfst of winter kinderboeken of  prentenboeken Halloween. De beste Young Adult dan weer op BesteJeugdBoeken.com.