GOED AANVOELEN ÉN FUNCTIONEEL

habitat

Je dagelijkse woonomgeving moet goed aanvoelen én functioneel zijn. Het moet jou ondersteunen in het leven zoals jij dat het liefste leidt. Met eenvoudige en minimalistische meubels creëer je een natuurlijke basis. Vul aan met verfijnde verlichting die zorgt voor een serene sfeer of waarbij je lekker kunt lezen.

ONMISBAAR IN JE INTERIEUR

essentials

Goede essentials zijn onmisbaar in je interieur. Het zijn kleine voorwerpen die je hart verwarmen – denk aan een kaarsje in de vensterbank of bloemenkrans aan de muur. Maar ook een dagelijks gebruiksvoorwerp zoals een luxe stuk zeep die je omringt met een zachte geur en terugbrengt naar het hier-en-nu. Essentials geven je huis sfeer en persoonlijkheid.

PERSOONLIJK OF VERBINDING MET IEMAND ANDERS

papeterie

Met stationery maak je jouw werkplek persoonlijk, kun je je gedachten vrijuit opschrijven of juist de verbinding met anderen aangaan. Stuur een lief kaartje naar die ene speciale persoon in jouw leven of schrijf al je ideeën, dromen en lijstjes met je lievelingspen op in je notebook.

TIJDLOOS EN DUURZAAM

fine goods

In een puur en fijn thuis mogen fine goods niet ontbreken. Denk aan handgemaakte keramieken mokjes, zachte linnen theedoeken of wollen plaids. Zorgvuldig selecteren wij producten die tijdloos, duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, zodat je er een heel leven lang mee kunt doen.

products

New items

“The concept of my brand is the fine selection of products that are purely handmade,
it has a high emotional value and last a lifetime. Experience a daily product as a pure ritual use.
That is my way of contribution to a more sustainable world.”

Elise L’ etoile

Mijn naam is Elise, interieurarchitect en entrepreneur. Tussen het bos, de zee en de duinen in opende ik ruim 5,5 jaar geleden l’ etoile. Ik verlangde naar creativiteit en voelde de behoefte om pure en betekenisvolle producten te verzamelen in mijn eigen atelier. Ik wilde er mensen mee inspireren om terug te gaan naar dat wat echt belangrijk voor ze is. Voor mij zit ‘m dat in het kleine geluk. Lees verder »

Follow Us
Insta.