Upotpuni dječji kutak Dvostrane, edukativne podloge za djecu. Saznaj više Upotpuni dječji kutak Dvostrane, edukativne podloge za djecu. Saznaj više Upotpuni dječji kutak Dvostrane, edukativne podloge za djecu. Saznaj više Upotpuni dječji kutak Dvostrane, edukativne podloge za djecu. Saznaj više

Naša priča

Bok svima! Htjeli bismo s vama podijeliti našu priču.
Mi smo Luka, Tina i Ante – jedna mala, ali skladna obitelj. Luka je naš mali dječak zbog kojeg je ova ideja i nastala. Postati roditelj mijenja tvoj čitav pogled na svijet. Želiš biti što bolji roditelj i razmišljaš kako mu pružiti ono najbolje, kako mu učiniti razdoblje djetinjstva što ljepšim i kvalitetnijim.

Luka, dok je doma, svoj dan provodi u kutku u dnevnom boravku namijenjenom samo za njega, kako bismo ga mogli držati na oku dok obavljamo svakodnevne zadatke. Luka ne voli čarape i najviše voli bosim nožicama istraživati svijet oko sebe. Uživa u sjedenju na podu, listanju slikovnica, vožnji autića i slaganju kockica. Dok se tako lijepo igra, važno nam je da mu je uvijek mekano i toplo, da ne sjedi na hladnom podu i da zna da ima kutak koji je samo njegov. Tako se i rodila naša ideja, naša Nubelino podloga.

IDEALNE ZA POKLON

Poklon za djecu od rođenja nadalje koji će razveseliti i roditelje

POTPUNO SIGURNE

Bez štetnih materijala – izrađene od sigurne, netoksične i ekološki prihvatljive XPE pjene

BRZO DOSTUPNE

Odmah dostupne podloge, dostava unutar tri radna dana od zaprimanja uplate

Nubelino podloga

Nubelino podloga je dvostrana, sklopiva podloga napravljena od XPE pjene. Namijenjena je za igranje, puzanje, vježbanje, piknik itd. Lako je sklopiva i prenosiva. Uz simpatične dizajne, djeci igru čini još zanimljivijom. Služi i za učenje slova i brojeva, s obzirom na to da svaka mala kocka koja je sastavni dio spužve ima na sebi ucrtan broj ili slovo. Svaka podloga ima s jedne strane djeci zanimljiv dizajn, dok s druge strane ima pojmove za svako slovo engleske abecede ili za svaki broj od 1 do 9, ovisno o tome koji dizajn izabereš. Na nekim našim podlogama, možeš pratiti i rast svog djeteta jer je dio dizajna i metar.