01 4926592

Čajoteka CHAI – Chai.hr

Vaša košarica:: 0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Posjetite nas u Zagrebu: Masarykova 1. Radno vrijeme: Pon-Pet 09:00-21:00h, Sub 09:00-20:00h. Za online narudžbe poštarina je besplatna iznad 35€ (263.71hrk).

Popularno

Saznaj više

Čaj s porukom

Najprodavaniji čajevi u poklon pakiranju za svaku prigodu!
Saznaj više

Poklon pakiranje

Pokloni za sve koji već piju čaj ali i za one koji bi htjeli početi otkrivati svijet čajeva. Napravili smo različite čajne pakete koji sadrže više čajeva za različite..
Saznaj više
Brošura

Ostvarite -10%

Ostanite u tijeku s novostima, promocijama i posebnim pogodnostima.

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće Drop shop d.o.o. obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje Drop shop d.o.o. nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti Drop shop d.o.o. skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti Drop shop d.o.o. (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater Drop shop d.o.o. se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: Drop shop d.o.o., Mrharjeva 8, 1210 Ljubljana, Slovenia

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Chai Instagram i Facebook

PRATI NAS

Čajevi branda CHAI imaju odgovor za sve vrste vaših raspoloženja. Kada nemate energije oživljavaju vas, kada god poželite mogu vas zagrijati ili ohladiti.

Čaj može postati sastavni dio vašeg druženja s prijateljima ili vaš vjeran pratitelj u većini vaših trenutaka u danu.

Saznajte više o našoj priči.

Poslovnice

Zagreb
Masarykova 1

Čokoladnica d.o.o., XII Vrbik 14, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87186759718; © 2024 Čokoladnica d.o.o. Sva prava zadržana. Avtorji Tečaj konverzije: 1 hrk = 0.132702 €