Hacked by Gök-Börü | SpyHackerz

0wn3d by, Gök-Börü


Gök-Börü
There is no God but Allah is unique and Hz. Mohammed (S.A.V) is the Messenger of Allah! I'm Turkish Hacker

SpyHackerz All Memberz
Eski bir efsanenin yarým kalmýþ hikayesiyiz.



Now You Will Translate it Aslan ;)
Türkiye'yi bölüp parçalamak amaçlý her türlü pisliði yaptýðýnýz türk milleti olarak artýk çok iyi biliyoruz Hiçbirþey eskisi gibi olmayacak ! ve siz kendini elit sanan ve diðer ýrklardan üstün sanan sözde asil ýrk ingilizler Türkler ile savaþmanýn nedemek olduðunu geçmiþte iyi öðrendiniz ve 100 yýllýk korkunuz peþinizi býrakmadý.. Bizimle karþý karþýya savaþmaktan korkup üzerimize terör örgütlerinizi yolladýnýz . Hergün ülkemizde bomba patlatýlmasýnýn organizasyonunu yapanda siz ve iþbirlikçileriniz idi.
Artýk tükendiniz atacak kurþununuz kalmadý , çünki asil türkler hepsini ayaklarýnýn altýnda ezdi ! Þuanda ülkemize kurþun sýkan herkes mezara girdi. Hepsinin baþý ezildi. Ýngilizler bizim dostumuz deðildir ve türk halký olarak sizleri düþman olarak görüyoruz Sizlerin düþman olduðunuzu gelecek nesillerede aktaracaðýz , çocuklarýmýzda ingilizleri düþman olarak bilecek. Hiçbirzaman yaptýðýnýz yanýnýza kar kalmayacak ! PÖH ve JÖH 'e Selam olsun..

GroupZ: TheWayEnd - Mectruy - eL-CeWaD - Alperen50 - KraLHacker - H4XOR.TR - TurkishSpyHacker - Dj_Taleh - RicoDiaz - Crystal_Akrep