Hacked by Gök-Börü | SpyHackerz

0wn3d by, Gök-Börü


Gök-Börü
There is no God but Allah is unique and Hz. Mohammed (S.A.V) is the Messenger of Allah! I'm Turkish Hacker

SpyHackerz All Memberz
Eski bir efsanenin yarım kalmış hikayesiyiz.



Now You Will Translate it Aslan ;)
Türkiye'yi bölüp parçalamak amaçlı her türlü pisliği yaptığınız türk milleti olarak artık çok iyi biliyoruz Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ! ve siz kendini elit sanan ve diğer ırklardan üstün sanan sözde asil ırk ingilizler Türkler ile savaşmanın nedemek olduğunu geçmişte iyi öğrendiniz ve 100 yıllık korkunuz peşinizi bırakmadı.. Bizimle karşı karşıya savaşmaktan korkup üzerimize terör örgütlerinizi yolladınız . Hergün ülkemizde bomba patlatılmasının organizasyonunu yapanda siz ve işbirlikçileriniz idi.
Artık tükendiniz atacak kurşununuz kalmadı , çünki asil türkler hepsini ayaklarının altında ezdi ! Şuanda ülkemize kurşun sıkan herkes mezara girdi. Hepsinin başı ezildi. İngilizler bizim dostumuz değildir ve türk halkı olarak sizleri düşman olarak görüyoruz Sizlerin düşman olduğunuzu gelecek nesillerede aktaracağız , çocuklarımızda ingilizleri düşman olarak bilecek. Hiçbirzaman yaptığınız yanınıza kar kalmayacak ! PÖH ve JÖH 'e Selam olsun..

GroupZ: TheWayEnd - Mectruy - eL-CeWaD - Alperen50 - KraLHacker - H4XOR.TR - TurkishSpyHacker - Dj_Taleh - RicoDiaz - Crystal_Akrep