Hakkımızda Ne Diyorlar?

Cem Eroğlu Londra
Cem Eroğlu LondraProduksiyon Kursu
Prodüksyon eğitimi için çok araştırma yaptım, en iyisini izmir Coast’tan alabileceğimi düşündüm. izmir Coast benim için yepyeni bir hayat anlamına geliyor.
Kovan Alsancak
Kovan AlsancakSes&Işık Sistemi
Ses sistemimizi satın alırken en çok düşündüğümüz şey kesintisiz destek alabilmekti. izmir Coast bize bu konuda 7/24 destek veriyor.
Murat Kıran izmir
Murat Kıran izmirDj Kursu
Dj olmak isteyenlere hayallerini hiç ertelemeden izmir Coast’ın kapısını çalmalarını tavsiye ederim…
Selin&Burak Çifti istanbul
Selin&Burak Çifti istanbulOrganizasyon
izmir Coast Dj’leri ile çalıştığımız için hiç pişman olmadık. Müzik seçimleri ve ses sitemi tam bizim istediğimiz şekildeydi.

Hizmetlerimiz

izmir Coast ülke çapında tanınırlığı olan, yenilikçi bir Dj Ajansıdır. izmir Coast hizmetleri üç gurupta toplanır. Bunlar Dj ve prodüksyon eğitimleri, Dj’lik hizmetleri ve organizasyon, ses & ışık sistemleri satış ve kiralama servisleridir. Altyapısına çok önem veren ajansımız tüm Dj ve Prodüktörlerini kendi bünyesinde yetiştirmekte ve böylelikle geleneksel hizmet anlayışını bir sonraki nesillere aktarabilmektedir. Kurumsal olmanın verdiği avantajları 2011 yılından beri müşteri ve öğrencilerine aktaran organizasyonumuz tam bir şeffaflık sunar. Müşterilerimiz ve öğrencilerimiz projelerimizin tamamına istekleri doğrultusunda dahil olabilmekte ve işleyiş konusunda bilgi sahibi olabilmekedir. Özellikle müzik organizasyonlarında müşteri taleplerine büyük önem veren izmir Coast, bu sayede en ünlü otel ve etkinlik alanlarının vazgeçilmez tercihidir.
  • Dj ve Prodüksyon Eğitimleri (Akademi)
  • Dj’lik Hizmetleri ve Müzik Direktörlüğü
  • Ses&Işık Sistemleri Satış, Kiralama ve Bakım Hizmetleri
  • Teknik Proje Üretim ve Denetimi

Virtual Dj Kabini %100 Canlı


Referanslarımız