HOME

WELKOM BIJ SIMON-STABLES

 

Simon-Stables staat voor vernieuwing in de Belgische dressuurwereld. Wij bieden niet alleen kwaliteit, maar ook absolute topservice aan. Simon Missiaen heeft op heel wat internationale stallen ervaring opgedaan, waaronder maar liefst 3 olympische ruiters. Zo trainde hij bij Peter Gmoser, Patrick Kittel en nu nog steeds bij Edward Gal. Hij brengt al deze invloeden samen naar  wat men gerust een zowel aangename, intensieve en vooral proffesionele trainingsmethode mag noemen. Het africhten van jonge sportpaarden en bijscholen van de paarden die al wat verder staan, zal Simon-Stables graag voor u verzorgen.


Ons leven draait rond het welzijn en de beste opleiding van uw paard en uzelf. Wij bieden onze klanten dan ook alle mogelijke faciliteiten voor hun trouwe viervoeter te verwennen aan. De paarden worden dagelijks voorzien van beweging (in de winter beschikken wij over gedraineerde paddock).De paarden komen bij ons op nummer 1. Simon Missiaen staat in voor de dagelijkse training van de paarden , lessen geven (op verplaatsing in overleg) , clinics (binnen en buitenland) , verkoop , uitbrengen wedstrijdpaarden.

De stallen worden door ons iedere dag onderhouden en 2x in de week volledig uitgemest. De paarden bij ons krijgen ook enkel het beste voeder wat op de markt te vinden is HORSEFOOD waardoor wij uw paard een aangenaam en gezond verblijf kunnen toewensen en aan al u wensen kunnen voldoen. Zoals u ziet trachten wij onder de allerbeste omstandigheden te werken en uw paard of uzelf te trainen, uw paard te verkopen of in de sport uit te brengen.

Heeft u vragen over de dressuurstal, lessen, trainingen, of wilt u iets melden,... aarzel niet en neem gerust contact op .

Simon Missiaen


Sponsors

2010 Simon Stables - All Rights Reserved ©

Design by Caroline Op de Beeck - Website created by Websites voor KMO